Teamleider supermarkt Terschelling

Dankzij jou wordt boodschappen doen bij Jumbo Mier elke keer nog iets leuker. Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen.

Publicatiedatum: 21 mrt 2023
15 mrt 2023 - 15 mrt 2024
Terschelling
8894 KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Het vrolijke visitekaartje in onze winkel. Als geen ander weet jij wat wij als Jumbo onder de ideale klantbeleving verstaan.

Als leidinggevende breng jij die behoeftes in beeld en enthousiasmeert jouw teamleden bij het realiseren ervan. Jou zien ze als dé organisatorische vraagbaak op de winkelvloer. Jij weet de antwoorden, staat open voor allerlei goede klantideeën en coacht je directe collega’s in hun ontwikkeling. Dat jouw baan ontzettend afwisselend is, is een zekerheid!

Wat we van jou verwachten

Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Teamleider nog een schepje bovenop. Hoe? Door je verantwoordelijkheid te nemen en voorbeeldgedrag te tonen. Een leidinggevende die anderen om een boodschap kan sturen. Zo word je gezien. Je bent veel op de Jumbo werkvloer. Daar voer je controles uit, je signaleert en helpt ook volop mee. Eigenschappen als secuur, behulpzaam en collegiaal bezit jij.

Verder draag je dagelijks bij aan het:


 • Beheer en aansturen van bijvoorbeeld het totale kassa- en serviceproces of de vulploeg.

 • Optimale verkoopproces d.m.v. het maken van een juiste bestelling, verdeling van de dagelijkse taken en tijdig signaleren van knelpunten.

 • Op peil houden van diverse voorraden. Je maakt (in)schattingen, bestelt tijdig en overlegt eventueel met de ondernemer.

 • Organiseren van de juiste bezetting en het bijhouden van gewerkte uren.

Wat we je bieden

Het meest klantvriendelijke bedrijf van Terschelling zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als medewerker mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak.

Ook krijg je:


 • Een salaris waar je blij van wordt (minimaal €13.68 bruto per uur bij 21 jaar).

 • Voordelige woonruimte (mét eigen slaapkamer).

 • Vergoeding van je bootkosten.

 • Wil jij langer op Terschelling blijven en doorgroeien in ons bedrijf? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • 150% salaris op zon- en feestdagen.

 • 24 vakantiedagen, 19,5 Atv-dagen en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).


En verder…

 • Je verblijft in een van onze personeelshuizen (eigen slaapkamer) op loopafstand van de winkel, de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts drie uur werken per week. Je houdt dus lekker veel geld over om te sparen!

 • We nemen ook parttime collega's aan, dus volg je online lessen, studeer je een of meerdere dagen per week of heb je gewoon veel tijd nodig voor je hobby? alles is bespreekbaar!

 • Onze vacatures zijn ook geschikt voor vrienden en koppels; hoe leuk is het wanneer je met bekenden kunt samenwonen en werken op Terschelling?!

Wie we zijn

Kom jij werken in de gezelligste supermarkt op het mooie Terschelling en ga je op je vrije dag lekker Terschelling verkennen?

Onze Jumbo supermarkt ligt op Terschelling in het dorpje Formerum op slechts 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand en vlakbij gezellige restaurantjes en kroegjes!
In maart 2023 in onze winkel compleet verbouwd! We hebben naast mooie nieuwe schappen, nieuwe duurzame koelingen, een fijne nieuw interieur en inrichting en nog meer assortiment! Naast de supermarkt runnen wij een eigen bakkerij; taarten, koeken en brood, alles maken we iedere dag vers! Ook voor- en na de zomer is het hier gezellig en valt er genoeg te beleven!

Kom jij tijdelijk werken op Terschelling of ben je dol op de natuur en blijf je misschien wel het hele jaar?! Vind je het leuk om afwisselend werk te doen binnen een groot team met veel collega’s? en ben je minimaal 3 maanden beschikbaar in de periode maart 2023 tot oktober 2023? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! In overleg bieden we 32-40 uur per week met de mogelijkheid om af en toe een paar dagen terug naar het vaste land te kunnen.

Informatie sollicitatie

Dus collega, durf je het Jumbo Terschelling avontuur aan?
Neem dan contact op met Marieke Mier via onderstaand sollicitatieformulier of marieke.mier@jumbo.com en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om bij Jumbo Mier Terschelling te komen werken én in welke periode jij beschikbaar bent. Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0610862345.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden