Taxichauffeur Schiermonnikoog m/v

Hou jij van het lekkere vakantiegevoel van Schiermonnikoog, kun jij goed omgaan met verschillende doelgroepen en ben je gek op autorijden? Dan is de functie van allround chauffeur echt wat voor jou!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mei 2024 - 1 okt 2024
Schiermonnikoog
9166RD
40 - 38 uur
MBO
fulltime
13,27 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan waar geen dag hetzelfde is en het contact met mensen centraal staat? Word Taxichauffeur op Schiermonnikoog!

Als chauffeur personenvervoer ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van passagiers van en naar diverse bestemmingen. Je zorgt ervoor dat passagiers op tijd worden gebracht en gehaald en dat de ritten op een prettige en veilige wijze verlopen. Daarnaast draag je zorg voor de bagage van passagiers en neem je toeristen mee over ons prachtige eiland. Ook het vervoeren van aanhangers en andere bagage items horen erbij.

Wat we van jou verwachten

Achtergrond of opleiding vinden wij niet belangrijk. Inzet en motivatie wel. Als allround chauffeur ben je servicegericht, dienstverlenend en representatief.

Verder zoeken wij collega’s die:


  • Een geldig rijbewijs B hebben

  • In het bezit zijn van een geldige chauffeurspas Taxi (of bereid zijn deze te behalen)

  • Affiniteit hebben met het vervoeren van bijzondere doelgroepen

  • Flexibel inzetbaar zijn doordeweeks en in de weekenden (volgens rooster tussen 7.00 uur en 24.00 uur)

  • Bij voorkeur de Engelse en Duitse taal beheersen

  • Stressbestendig zijn.

Wat we je bieden

Een leuke en afwisselende baan, vele vrolijke gezellige ritten, rijdend op het mooiste plekje van Nederland! Gemotiveerde, gezellige collegiale werksfeer!

Salariëring volgens de CAO taxivervoer, jouw salaris bepalen wij in overleg en is afhankelijk van leeftijd / werkervaring. Ben je 21 jaar of ouder en ga je werken als taxichauffeur dan bedraagt jouw uurloon minimaal € 13,27 bruto per uur.

Wij bieden een baan voor bepaalde tijd aan voor het gehele seizoen. Zoek je een baan voor weekenden of (school)vakanties) dan kun je ook altijd bij ons terecht. Bij gebleken geschiktheid behoort een jaarcontract tot de mogelijkheden. Ben je nog niet in bezit van een Taxi pas, geen nood wij faciliteren de opleiding!

Ben je woonachtig aan het vaste land en wil je graag bij ons komen rijden, wij regelen jouw overnachting op Schiermonnikoog!

Wie we zijn

Us Eilaun Taxi zorgt voor veilig en comfortabel vervoer over het hele eiland. Alleen of met een groot aantal personen, bagagevervoer of vervoer van uw aanhanger wij verzorgen iedere vorm van vervoer van en naar iedere bestemming op Schiermonnikoog. Us Eilaun Taxi; van taxivervoer tot beach en safari tours!

Informatie sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met ons of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Taxibedrijf Us Eilaun
Tel: 0519-531010
Email: info@useilaun.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden