Bediening Keuken en afwas medewerkers Texel!

Wil jij na de lockdown lekker komen knallen in de Texelse horeca? Strandpaviljoen Kaap Noord Texel zoekt toppers voor keuken, bediening en afwas. Fulltime maar ook voor weekenden en vakanties.

Publicatiedatum: 19 jan 2021
1 apr 2021 - 1 dec 2021
Texel
1795LH
30 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Keuken: ervaren koks, maar ook mensen zonder gerichte opleiding die heel graag het mooie vak van kok willen leren. Fulltime of voor het seizoen.

Bediening: leuke enthousiaste frisse mensen die al enigszins ervaring hebben, maar ook mensen zonder ervaring die het schitterende vak in de bediening willen leren. Fulltime of voor het (na)seizoen.

Afwas: wij maken je wegwijs in de wereld van de spoelkeuken

Wat we van jou verwachten

Voor alle functies geldt dat wij enthousiasme, collegialiteit, leergierigheid en een frisse uitstraling belangrijk vinden.

Wat we je bieden

Een fantastische baan op een adembenemende locatie met uitzicht op buureiland Vlieland! Je moet het natuurlijk leuk vinden op een Waddeneiland als Texel met al zijn faciliteiten te gaan wonen en werken, wij vinden het in ieder geval geweldig ;-)

Wie we zijn

Bij ons geen doorgangshuis met elke maand een komen en gaan van collega’s. Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar enthousiaste, frisse mensen ter versterking van ons fantastische team.

Strandpaviljoen Kaap Noord ligt op een van de mooiste plekjes van Texel met uitzicht op Vlieland. Wij werken met een gezellig, hardwerkend, collegiaal team om elke dag weer onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Ons team, product en ligging zijn onze kracht. Onze mensen werken allemaal al geruime tijd voor ons en dat kunnen onze gasten heel erg waarderen.

Informatie sollicitatie

Juiste kandidaten bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden indien nodig kunnen wij woonruimte verzorgen.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden