Bediening, Keuken en afwas medewerkers Texel!

Zie jij het wel zitten om in een gezellig en hecht team te werken en heb je een frisse en enthousiaste uitstraling?  Strandpaviljoen Kaap Noord Texel zoekt toppers die zin hebben om te knallen na de lockdown. Voor zowel keuken, bediening en afwas. Fulltime maar ook voor weekenden en vakanties.  Heb je zin een uitdagende baan op een pracht locatie? Dan zoeken we jou!  

Publicatiedatum: 21 apr 2021
15 apr 2021 - 1 dec 2021
Texel
1795LH
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

We zijn opzoek naar een teamplayer die zijn eigen verantwoording neemt en zin heeft in een toffe 'Texel-ervaring' Zowel full-time als part-time is mogelijk Woonruimte is eventueel beschikbaar. Ervaring is fijn! Geen ervaring? Geen probleem wij leren je alles. Mogelijkheden tot een jaarrond betrekking 

Keuken: ervaren koks, maar ook mensen zonder gerichte opleiding die heel graag het mooie vak van kok willen leren. Fulltime of voor het seizoen.

Bediening: leuke enthousiaste frisse mensen die al enigszins ervaring hebben, maar ook mensen zonder ervaring die het schitterende vak in de bediening willen leren. Fulltime of voor het seizoen.

Afwas: wij maken je wegwijs in de wereld van de spoelkeuken

Wat we van jou verwachten

We verwachten een enthousiaste collega die zin heeft in een nieuwe uitdaging. Ook de woorden teamplayer, leergierig, frisse uitstraling, flexibel en aanpakker zijn op jou van toepassing! 

Wat we je bieden

Een fantastische baan op een adembenemende locatie met uitzicht op buureiland Vlieland! Je moet het natuurlijk leuk vinden op een Waddeneiland als Texel met al zijn faciliteiten te gaan wonen en werken, wij vinden het in ieder geval geweldig ;-)

Wie we zijn

Wij zijn het meest noordelijk gelegen strandpaviljoen op Texel met een fantastisch uitzicht op Vlieland. Bij is zijn uiteraard gastvrijheid, maar meer nog een ongedwongen sfeer erg belangrijk. Bij ons geen bedrijfskleding of strakke regels maar juist een informele setting waar zowel de gast als het team zich thuis voelt. Wij zijn niet voor niets in 2020 uitgeroepen tot beste paviljoen van de wadden! Wil je daar onderdeel van uit maken, solliciteer dan nu 

Informatie sollicitatie

Juiste kandidaten bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden indien nodig kunnen wij woonruimte verzorgen.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden