Junior Souschef Bij Jef Texel

Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Kom dan werken Bij Jef!

Publicatiedatum: 30 nov 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Texel
1797AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde?

Als Junior Souschef werk je intensief samen met de Sous Chef. Jij bent zijn protegé en leert graag de fijne kneepjes van het vak. Samen met de Chef zorgen jullie er voor dat alle gerechten altijd onder welke druk dan ook net zo mooi en smakelijk de pas verlaten zoals bedoeld is. Je draagt verantwoordelijkheid en kan deze uit hoofde van jouw functie en ervaring dragen. Daarnaast denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces, zoals het uitwerken van nieuwe menu's, erg belangrijk.

Wat we van jou verwachten

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het keukenteam diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden.

Standaard bieden wij jaarcontracten aan. Ben je voor kortere tijd beschikbaar, ook dan ben je van harte welkom in ons team.

Wat we je bieden

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek?

Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan Bij Jef. Woonruimte is aanwezig.

  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid
  • Een beter dan markt conform salaris
  • Een informele werk sfeer binnen een enthousiast en hardwerkend team
  • Mooie werkomgeving
  • Doorgoeimogelijkheden naar behoefte
  • Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers (Nederland).

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Wil jij groeien in jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden