Receptie medewerker / front desk Texel

Heb jij die persoonlijke touch waardoor onze gasten zich welkom voelen en een prettige tijd bij ons beleven? Dan ben jij wellicht de receptie- front desk medewerker die we zoeken!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024
Texel
1796 MT
12 - 20 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

We zoeken een aanpakker die graag op een gezellige camping werkt waar gastwaardering belangrijk is. Jij hebt oog voor detail en bent in kei in het behouden van overzicht. Dat maakt jou bij uitstek de geschikt om naast de receptietaken de indeling te kunnen maken van de dagelijkse wissels, schoonmaak en de controle daarvan.

Wat we van jou verwachten

Jij kan goed met mensen omgaan, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst de Engelse en/of Duitse taal voldoende om gasten te woord te staan en e-mails te beantwoorden. Jouw enthousiasme zorgt dat onze gasten een prettige tijd bij ons hebben en zich welkom voelen. Je steekt je handen graag uit de mouwen en springt bij waar nodig, bijvoorbeeld om onze schoonmakers een handje te helpen. Je ziet het werk en pakt het aan. Ben jij die gastvrije, vrolijke receptionist die wij zoeken?

Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen woonruimte of verblijfplaats op Texel.

Wat we je bieden

Een superleuke receptie baan op onze gezellige en kleinschalige familiecamping in een gemoedelijke, persoonlijke fijne (werk)sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt op onze camping.

  • Dienstverband van een jaar, 12 tot 20 uur per week, 3 tot 4 ochtend dagdelen.
  • Loon conform cao recreatie, bruto € 14,50 tot € 15,- (afhankelijk van leeftijd en werkervaring)
  • Werkdagen vanaf 9:00 uur tot variërend 12:15/ 16:00 uur, vrijdag is een must, andere dagen in overleg. Af en toe op zaterdag.

Wie we zijn

Camping Coogherveld is een familiecamping in De Koog. De camping is dicht bij het strand, grenst aan een prachtig bos- en duingebied en ligt centraal op het mooie eiland Texel. De badplaats De Koog is slecht 200 meter van de camping. Als kleinschalig recreatiebedrijf, hebben contact met onze gasten

We verhuren sfeervolle chalets en luxe ingerichte lodges, geschikt voor 4 of 5 personen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, tourcaravan, vouwwagens en tenten met een lengte van 8 meter.

Informatie sollicitatie

Voel jij je na het lezen van onze vacature al thuis bij Camping Coogherveld op Texel? Wij heten je van harte welkom in ons team!

Heb je vragen over de vacature dan kun je ons bellen of e-mailen. Tijdens kantoortijden zijn we telefonisch bereikbaar. Direct reageren via het sollicitatieformulier kan natuurlijk ook, wij nemen daaropvolgend spoedig contact met je op!

Steffen en Marjon
info@coogherveld.nl
Tel: 0222 317728

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden