Parttime schoonmaker appartementen

Samen met jou is het gezellig maar wordt het vooral ook schoon! Zorg jij er straks voor dat onze gasten kunnen genieten van een fijne vakantie? Wij zoeken een collega die ons voor tenminste 8 tot 12 uur per week kan helpen bij de wissel schoonmaak van de appartementen.

Publicatiedatum: 22 mei 2022
16 mei 2022 - 16 mei 2023
Ameland
9163JV
10 - 12 uur
VMBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In de functie van schoonmaker van appartementen werken wij veelal met twee personen per appartement en verdelen wij de taken zo dat je tegelijk klaar bent met de wissel schoonmaak. De schoonmaak start half negen zodat ruim voor de aankomst van de gasten alle appartementen weer netjes en schoon zijn. En als we zeggen schoon dan bedoelen we ook schoon, we kijken daarbij niet op de klok maar we werken uiteraard wel lekker op tempo door.

Wat we van jou verwachten

Als schoonmaker voor BeVeKo vinden we het belangrijk dat je jouw werk zorgvuldig en met plezier doet. Tijdens de schoonmaak loop je veel trap op en af met de schoonmaak spullen. Een goede conditie behoort daarom tot de secundaire voorwaarden, dat bespaart je een uur in de sportschool ;-) Ervaring in de schoonmaak is geen vereiste, wij vinden het belangrijk dat je oog voor schoon hebt, vlot en secuur werkt.

Wat we je bieden

Een gezellige baan in ons schoonmaakteam waar werkplezier en flexibiliteit voorop staan. Wil jij een beetje bijverdienen en kun je 1 ochtend per week, dan is dat bij ons mogelijk. Zoek je een baan en kun je alle drukke wisseldagen werken ook dan ben je van harte welkom!

Als tegenprestatie voor jouw inzet bieden wij je een loon aan die past bij jouw leeftijd en de functie. Kom je van het vaste land dan betalen wij de bootkosten en komen wij je tegemoet in de reistijd door 1,5 extra uit te betalen.

Wie we zijn

BeVeKo-Ameland verzorgt het beheer en verhuur van particulieren appartementen in het Resort d’Amelander Kaap. Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat gasten een fijn verblijf in onze appartementen ervaren en mede hierdoor een zorgloze en heerlijke vakantie beleven.

Informatie sollicitatie

Voor het verwezenlijken van onze doelstellingen zijn we op zoek naar jou. Ben jij diegene die ons schoonmaakteam komt versterken? Voor informatie en sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button, bellen of emailen naar Harry Kooiker. Tel. 0655163841 email. info@beveko-ameland.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden