Ontbijt medewerker Ameland

Een goed ontbijt voor onze gasten, daarvoor sta jij graag een uurtje eerder op. Laat jij onze gasten hun dag graag goed beginnen, misschien is werken bij Sier aan Zee dan iets voor jou!

Publicatiedatum: 25 feb 2024
1 mrt 2024
Ameland
9161 CB
38 - 40 uur
VMBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar gastheer of gastvrouw die het leuk vindt om onze gasten ’s ochtends als eerste welkom te heten. Om 7:00 uur start je met de voorbereidingen van het ontbijt. Het ontbijt zelf is doorgaans tussen 8:00 en 10:00 uur. Tijdens het ontbijt hou je het buffet bij en heb je veel contact met onze gasten.

Na het ontbijt ruim je het restaurant en de keuken weer op om meestal rond 12:00 uur te eindigen met je dienst. Soms hebben we aansluitend een lunch en kun je doorwerken tot 15:00 uur. Ook in het ontbijt serveren we eerlijke en verse producten, verantwoord voor mens en dier en biologisch waar het kan, we mijden mono verpakkingen.

Wat we van jou verwachten

Het belangrijkste vinden we dat je een echt mensenmens bent en dat je plezier hebt in je werk. Je vindt het leuk om het anderen naar de zin te maken. Als ontbijt medewerker verwachten we van je dat je:


 • een echt ochtendmens bent met altijd een goed humeur.

 • het leuk vindt om van ieder ontbijt een feestmaaltijd te maken met oog voor detail en presentatie.

 • graag een praatje maakt met onze gasten

 • het belangrijk vindt dat alles er na het ontbijt weer tiptop uit ziet

 • vooruit denkt en op tijd signaleert of alles voor de volgende dag ook aanwezig is

 • met ons meedenkt om samen het ontbijt nog beter, lekkerder en duurzamer te maken

Wat we je bieden

Een leuke baan met veel gastcontact waarbij je gemiddeld 20-25 uur per week, verdeeld over gemiddeld 5 dagen van 5 uur kan werken.


 • De mogelijkheid om samen met ons het ontbijt verder te ontwikkelen en te variëren.

 • Een salaris conform de Horeca CAO, passend bij de functie

 • In eerste instantie een aanstelling voor een jaar, maar bij gebleken geschiktheid de serieuze mogelijkheid voor een vaste baan van gemiddeld 20-25 uur per week

 • Mogelijkheid om via cursussen en trainingen je verder te ontwikkelen

 • Deze baan is goed te combineren met medewerker huishouding voor meer afwisseling en volume

Wie we zijn

We noemen onszelf een familie hostel, maar het leuke van Sier aan Zee is de grote diversiteit aan gasten. Van jong tot oud, van basisschool tot zakelijk, van familiereünie tot bruiloft. Gasten komen alleen, in koppels, als gezin, of in groepsverband. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast liggen wij als hostel net iets voorbij de vuurtoren. Aan de rand van het bos en naast het strand. Dus geen betere plek om het echte eiland gevoel te ervaren.

Wij ontvangen onze gasten in de bekende vriendelijke en informele hostel sfeer waarbij iedereen welkom is en zich snel thuis voelt. We zien onze gasten dan ook vaak terug

Informatie sollicitatie

Lijkt het eilandleven en de gevarieerde werkzaamheden je wat?
Geen betere plek om te starten dan in ons hostel :) Voor vragen en sollicitaties kun je contact opnemen met Peter van der Vossen: 06-81141454 / peter@sieraanzee.nl of Merel van der Vossen 06-37226329 / merel@sieraanzee.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden