Keukenhulp bij Grand Café de Oude Stoep

Als medewerker keuken maak je niet zomaar gerechten, jij maakt gasten blij! Jij voelt je thuis in de keuken en ondersteund de koks op alle fronten.

Publicatiedatum: 3 dec 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben je dapper, niet bang voor een scherp mes en heb je nog een en ander te leren in de keuken? Geen probleem! Als je leergierig bent en bereid bent hard te werken, steek je veel op in de keuken van Grand Cafe De Oude Stoep. Als medewerker keuken maak je niet zomaar gerechten, jij maakt gasten blij! Jij voelt je thuis in de keuken en ondersteund de koks op alle fronten.

Wat we van jou verwachten

Je bent enthousiast, hebt liefde voor horeca en daarmee specifiek voor het koks-vak.
Je hebt een professionele en flexibele instelling.
Je bent proactief, dienstverlenend en kunt goed samenwerken.
Je werkt op MBO niveau 3

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland en uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Bij Grand Café de Oude Stoep is er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. Het salaris is conform de horeca cao, na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per maand netto uitbetaald.

Loon conform Horeca cao.
Huisvesting op het mooiste Waddeneiland.
Reiskostenvergoeding.
Zowel fulltime als parttime dienstverband.
Ongekend goede werksfeer.
Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland.

Wie we zijn

Grand Café De Oude Stoep is onderdeel van familiebedrijf Holding Gebroeders Houter en heeft uiteenlopende bedrijven, bestaande uit restaurants, kledingwinkels, hotel, discotheek, zeehondentochten en fietsenverhuur. De Gebroeders Houter heeft maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven.

Grand Café De Oude Stoep bevindt zich middenin de pittoreske dorpsstraat van Vlieland. Een echt Vlielands Grand Café met een terras met uniek uitzicht op de Waddenzee. Grand Café De Oude Stoep staat voor bourgondisch lekker. Afgelopen jaar is het restaurant verbouwd waardoor we nog meer gasten kunnen ontvangen. Dit zorgt voor een nog grotere uitdaging!  Hopelijk zien we jou snel om ons team te komen versterken!

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan een email of een appje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

E-mail: werken@gebroedershouter.nl
Telefoon/Whatsapp: 06-27 20 02 06

Soliciteer via WhatsApp