Gestrand: Medewerker keuken

Baan of bijbaan keukenhulp in het hippe restaurant Gestrand met het mooiste uitzicht over het Wad? Kom bij ons werken! Je assisteert bij de mise en place, het bereiden van de gerechten en zorg je dat de vaat weer blinkend schoon wordt nadat het gebruikt is. Je houdt op ieder moment het hoofd koel, je werkt netjes en je bent altijd behulpzaam naar je collega’s. Wil jij deze belangrijke taak op je nemen?

Publicatiedatum: 31 jan 2023
1 feb 2023 - 1 feb 2024
Vlieland
8899BB
24 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Weet jij ieders hart voor je te winnen met jouw kookkunsten, dan zijn wij een match!

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor in de keuken, parttime & fulltime, met 'n passie voor koken en teamplayers die stressbestendig zijn. 

Heb je geen keukenervaring? Geen probleem, wij leren jou graag de fijne kneepjes van het vak.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken culinaire talenten, die  bij voorkeur keuken ervaring hebben of zelfstandig kunnen koken. Zonder ervaring is geen probleem, zolang jij gepassioneerd bent kunnen wij je opleiden tot de beste keukenmedewerker. We vragen alleen inzet, passie en collegialiteit.  Kennis van HACCP is een pré. 

Wat we je bieden

  • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
  • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
  • Salaris conform horeca CAO op basis van je ervaring en leeftijd, inclusief maandelijkse uitkering van vakantiegeld.
  • Na elke werkdag de gezelligste sluitborrel met je collega's;
  • Tot wel 50% korting op overnachtingen in Hotel Zeezicht;
  • 10% korting bij diverse restaurants op het eiland;
  • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

Wie we zijn

Gestrand is ons strandpaviljoen aan het Wad met een geheel eigen stijl en een prachtig uitzicht op Werelderfgoed De Wadden. Eén van de mooiste plekjes van Vlieland

We hebben maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven. Daarom zijn we op zoek naar ondernemende collega’s. Gastgericht, commercieel en boven alles natuurlijk, ook gezellig. Kom je?

Hoe het is om te werken bij ons?
Er zijn weinig bedrijven waar het werk zo afwisselend is en met zo’n leuk team. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid. Je hoeft niet eerst handtekeningen te verzamelen voordat je jouw idee kunt uitvoeren. Gewoon handen uit de mouwen en gaan. 

Informatie sollicitatie

Interesse of meer informatie? Mail naar werken@gebroedershouter.nl of reageer via onderstaand sollicitatieformulier.

Soliciteer via WhatsApp