Medewerker Housekeeping Ameland

Als medewerker huishouding heb je misschien wel de belangrijkste taak binnen het bedrijf. Er is geen betere ontvangst als die met een schone kamer! Kun jij je in deze stelling vinden, misschien is werken bij Sier aan Zee dan iets voor jou!

Publicatiedatum: 25 feb 2024
1 mrt 2024
Ameland
9161 CB
20 - 25 uur
VMBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker huishouding heb je misschien wel de belangrijkste taak binnen het bedrijf. Er is geen betere ontvangst als die met een schone kamer. We werken bij Sier aan Zee met een schoonmaaksystematiek, gebaseerd op de werking van microvezeldoeken. Dit maakt het werk een stuk minder zwaar en het is daarnaast ook nog eens minder milieubelastend. Toch blijft de schoonmaak een fysieke baan geschikt voor mensen die het heerlijk vinden om echt bezig te zijn.

De schoonmaak is bij ons altijd een parttime baan waardoor de belasting niet te groot wordt. We maken doorgaans schoon tussen 10:00 en 15:00 uur. Met 36 kamers, 2 huizen en 3 vergaderzalen en overige publieke ruimten, is het zo dat je bijna altijd in een team werkt. Vele handen maken licht werk.

Wat we van jou verwachten

Het belangrijkste vinden we dat je plezier hebt in je werk en het prettig vindt om fysiek bezig te zijn. Als medewerker housekeeping:


 • vind je het leuk om in een team te werken

 • heb je oog voor detail

 • ga je met zorg om met materialen en middelen

 • stek jij je flexibel op en kun je jouw werkzaamheden aanpassen aan de vraag of omstandigheden

 • ben je trots op het resultaat

 • ondersteun je onze duurzame manier van werken en denk je met ons mee om dit verder te ontwikkelen

Wat we je bieden

Een leuke baan in een gezellig team waarbij je gemiddeld 20-25 uur per week, verdeeld over gemiddeld 5 dagen van 5 uur kan werken en:


 • een salaris conform de Horeca CAO, passend bij de functie

 • normale werkdruk en de tijd om je werk echt goed te kunnen doen

 • de mogelijkheid om je via cursussen en trainingen verder te ontwikkelen.

 • een baan die goed te combineren is met de functie ontbijt medewerker voor meer afwisseling

 • waardering en regelmatige feedback

Wie we zijn

We noemen onszelf een familie hostel, maar het leuke van Sier aan Zee is de grote diversiteit aan gasten. Van jong tot oud, van basisschool tot zakelijk, van familiereünie tot bruiloft. Gasten komen alleen, in koppels, als gezin, of in groepsverband. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast liggen wij als hostel net iets voorbij de vuurtoren. Aan de rand van het bos en naast het strand. Dus geen betere plek om het echte eiland gevoel te ervaren.

Wij ontvangen onze gasten in de bekende vriendelijke en informele hostel sfeer waarbij iedereen welkom is en zich snel thuis voelt. We zien onze gasten dan ook vaak terug

Informatie sollicitatie

Lijkt het eilandleven en de gevarieerde werkzaamheden je wat?
Geen betere plek om te starten dan in ons hostel :) Voor vragen en sollicitaties kun je contact opnemen met Peter van der Vossen: 06-81141454 / peter@sieraanzee.nl of Merel van der Vossen 06-37226329 / merel@sieraanzee.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden