Horeca krachten 2024 Vlieland

Wil jij komen werken op Vlieland?? Voor seizoen 2024 (maart t/m oktober) zoeken wij voor zowel de keuken, bediening als algemene dienst collega's die ons team kunnen komen versterken.

Publicatiedatum: 30 nov 2023
18 mrt 2024 - 1 nov 2024
Vlieland
8899BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Naar gasten toe zijn we flexibel, bijna alles is mogelijk. We beschikken over een piston koffiemachine en hebben originele drankjes. De wijnkaart is niet groot, maar voor De Dining voldoende. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en prijs is erg belangrijk!

Voor seizoen 2024 zoeken wij medewerkers voor de volgende functies:


  • Zelfstandig werkende kok (full time van eind maart tot november)

  • Sous chef (full time van eind maart tot november)

  • Hulpkok (full time van eind maart tot november)

  • 1e medewerker bediening (full time van eind maart tot november)

  • Medewerker bediening (full time van eind maart tot november)

  • Medewerker snackbar (full time van medio april tot begin september)

  • Schoonmaakster (part time van eind maart tot november)


Wat we van jou verwachten

Wij zoeken collega's die weten wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken. Kernwoorden: Probleemoplossend, proactief, representatief, commercieel, gastgericht, zelfstandig collegiaal, vak -en productkennis.

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. Wij zullen vanaf dit jaar niks meer rekenen voor het gebruik van ons personeelshuis. Tevens maken wij dit jaar de warme maaltijden voor ons personeel gratis.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan voor seizoen 2024 en lijkt het je leuk om een periode te werken en te wonen op Vlieland? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden