Medewerker bediening (Terschelling jaarbetrekking)

Wij zijn op zoek naar een bedieningsmedewerker voor in ons restaurant op een van de mooiste plekjes van Terschelling. Grand Café Restaurant Zeezicht is een veelzijdig bedrijf met jonge energieke medewerkers die samen werken aan een heerlijk vertoeven van onze gasten tijdens koffie, lunch, borrel en diner.

Publicatiedatum: 14 aug 2022
5 aug 2022 - 5 aug 2023
Terschelling
8881BC
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Samen met je collegae ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het bedrijf, wat zowel een Grand Café als ook een Restaurant-functie heeft. Je zult alle werkzaamheden die aan de voorkant van ons bedrijf plaatsvinden gaan doen. Dus van het ontvangen van de gast, het opnemen van de gastenwensen met een handheld-ordersysteem, het bereiden van alle drankjes (koffie, fris, bier, wijn en cocktails) maar ook van taartjes en desserts, tot het wegbrengen van de borden, uithalen van tafels en afrekenen met -en uitzwaaien van- de gasten.

Je werkt met collega’s van jong en ouder. Je wordt onderdeel van een vast team dat jaarrond werkt en dat aangevuld wordt tot wel 20 seizoensmedewerkers in het hoogseizoen.

Wat we van jou verwachten

Alhoewel relevante horeca-ervaring beslist welkom is, is het geen harde eis. Het vak kan je bij ons als erkend leerbedrijf in de praktijk leren. Belangrijk is dat je over eigenschappen bezit die je niet zomaar kunt leren, denk hierbij aan een gemakkelijke omgang met gasten, een mate van zelfverzekerdheid, een pittige en leergierige werkhouding en een gastvrije instelling.

Samen met de keukenbrigade werken we aan de kwaliteit van onze service en onze producten. Jij vormt als vaste medewerker een belangrijke pilaar waar (tzt) het bedrijf en je collega’s op kunnen en mogen steunen.

Dus ben jij: leergierig, vlot in handelen en omgang, gastvrij en heb jij wellicht al ervaring in de bediening of denk je dat vlot op te kunnen pakken? Reageer dan op deze vacature!

Wat we je bieden

De bedieningsmedewerker is bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar parttime vanaf 28 uur is ook bespreekbaar. We hebben een klein team van vaste medewerkers waar jij deel van gaat uitmaken.

Werken op het eiland en wonen op het vaste land is met de vele veerdiensten heel goed te doen. Bijvoorbeeld 4 op 3 af. Wij hebben een slaapgelegenheid op het eiland daarvoor.

Wil je verhuizen naar het eiland, dan hebben we de eerste periode woonruimte voor jou en je eventuele partner.

Uiteraard mag je een goed salaris verwachten in relatie tot je kennis en ervaring. Afhankelijk daarvan kan je op termijn 1e medewerker bediening worden waarbij taken van de bedrijfsleider aan jou overgelaten kunnen worden.

Wie we zijn

We zijn een jong en bezig seizoenbedrijf op een van de mooiste locaties van Terschelling. Bij voorkeur open van 10-22 uur voor koffie, taart, lunch, borrel en diner. Wij worden bezocht door een divers publiek. Dat maakt ons bedrijf spannend en tegelijkertijd is het soms lastig om daarin een keuze in je identiteit te maken. Toch lukt het wel degelijk om met ons aanbod aan eten en drinken en onze gezellige keuken en bedieningsbrigade een groot publiek te bedienen en zo een plek in het grote horeca aanbod op Terschelling te behouden.

Wij willen dat iedereen die bij ons werkt het naar het zin heeft. Je leeft niet om te werken tenslotte. En toch maken we in de horeca veel uren en werken we hard voor en aan de zaak. Als werkgever zorgen we ervoor dat je een veilige en fijne werkomgeving hebt.

Ons team is gebaat bij nieuwe collega’s, kortom; kom jij ons versterken?

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerden kunnen via email hun CV sturen aan de heer R. (Roelan) Schroor op info@zeezicht-terschelling.nl. Dat is volkomen vertrouwelijk, geen anderen hebben toegang tot deze mailbox. Ook een actueel online CV (linkedIn bijvoorbeeld) geldt als prima CV. Voeg dan in de mail (of app mij) de link naar je profielpagina in.

Voor meer informatie kun je bellen met Roelan op 06-29449234.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden