Medewerker bediening (fulltime of parttime)

Relaxed en ongedwongen. Zo van doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, dát is serveren bij De4dames!

Publicatiedatum: 4 aug 2020
12 aug 2020 - 1 nov 2020
Schiermonnikoog
9166LG
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wijnbar & Bistro De4dames is op zoek naar gezellige collega's! Heb jij affiniteit met wijn en lijkt het je leuk je kennis te delen of juist wijnkennis op te doen en vind je het leuk om mooie gerechten te serveren in een nieuw en trendy bedrijf. Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jou!

Wat we van jou verwachten

Uiteraard is enige ervaring en kennis over wijn welkom maar plezier in je werk, een grote glimlach en sociaal gedrag staan bij ons voorop! Ben je enthousiast om het vak te leren, fulltime beschikbaar of enkel weekenden & vakanties dan ben jij zeker welkom om te solliciteren!

Wat we je bieden

Een ongedwongen en relaxte werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, wie wil dat nou niet? Parttime of fulltime werken, voor een seizoen of langer? Samen met jou bekijken wij graag wat voor ieder het beste werkt. Wij bieden een goed salaris en huisvesting aan tegen een schappelijke vergoeding. Werken op een eiland is natuurlijk hartstikke leuk maar je wilt ook wel eens naar het vaste land daarom zijn erg flexibel met vrije dagen. Quid pro quo :-)

Wie we zijn

Lekker eten dát doe je bij Bistro De4dames! Genieten van onze mediterrane charcuterie en seafood of het wisselend aanbod van vlees en vegetarische gerechtjes. Bij al dat lekkere eten hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Onze nieuwe wijnbar & bistro heeft een uitgebreid assortiment van wijnen, grotendeels uit eigen import en een fraaie collectie speciaalbieren, whisky’s en rumsoorten.

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij De4dames dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton of per email aan
hotel, wijnbar & bistro De4dames info@de4dames.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden