Medewerker Bediening Ameland

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief mogelijkheden voor kost en inwoning! Wil jij genieten van een fantastisch eiland en ook nog geld verdienen? En ben jij gastvrij, gemotiveerd en enthousiast? Ga bij ons aan de slag op de Waddeneilanden!

Publicatiedatum: 25 feb 2024
Ameland
9163GN
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die fluitend de andere obers voorbij loopt. Iemand die energie krijgt van een drukke avond en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het restaurant en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand met passie voor de horeca!

Voor deze vacature hebben wij allerlei mogelijkheden! Je kunt hierop solliciteren voor een Fulltime baan, bijbaan in de weekenden, of alleen een zomerbaantje. Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Wat we van jou verwachten

Een werk-, eetcultuur die uniek is… bij Mr Sandman. Mr Sandman is een groeiend en modern restaurant op Waddeneiland Ameland en onderdeel van WestCord Hotels, een landelijke hotelgroep die ook bekend staat om haar wil van vernieuwen en unieke ervaringen bieden aan de gast. Deze cultuur van werken en handelen druppelt door in de restaurants waar Mr Sandman laat zien wat de toekomst van high-end dining te bieden heeft.

Mr Sandman heeft het concept Shared Dining door de jaren heen steeds verder verfijnd. In combinatie met het steeds meer opkomende fenomeen Dutch Cuisine (waarin men in de zogeheten 80-20 verhouding kookt en groenten de hoofdrol spelen) hebben de chef en zijn gepassioneerde team al twee keer de kookwedstrijd Klaar Af Kook titel: Beste kok van Ameland 2018 / 2019 en 2020 / 2021 gewonnen.

Een echte culinaire beleving dus, waar jij je steentje aan mag bijdragen!

Wat maakt jou de perfecte collega?

Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!
De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt jezelf ontwikkelen binnen deze branche.
Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast!
Onze internationale gasten kun jij ook te woord staan, je beheerst de Engelse taal vloeiend en het liefst nog een andere vreemde taal.
Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur!

Wat we je bieden

Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.
Ontwikkeling: Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.
Huisvesting; Tijdens je dienstverband bij ons zul je verblijven in een personeelsappartement binnen het hotel.
Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.
Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen. Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken? Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.
30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.
Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wij bieden jou een goed salaris per uur.

Vanaf 16/17 jaar €10,65*
Vanaf 18 jaar €12,43*
Vanaf 19 jaar €13,61*
Vanaf 20 jaar €14,13 in functiegroep 2 en €14,26 in functiegroep 3*
Vanaf 21 jaar €15,71 in functiegroep 2 en €15,85 in functiegroep 3*
*Inclusief vakantiegeld en vakantiedagen, exclusief fooien.

Wie we zijn

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Informatie sollicitatie

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 17 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soliciteer via WhatsApp