Medewerker bar / ijssalon / bediening Schiermonnikoog

Voor onze ijssalon en ons restaurant zijn wij opzoek naar leuke collega's! Ben jij een maand of langer beschikbaar en heb jij zin een een leuke tijd op Schiermonnikoog? Lees dan verder en solliciteer!

Publicatiedatum: 15 sep 2021
6 sep 2021 - 31 mrt 2022
Schiermonnikoog
9166LA
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor ons restaurant & ijssalon zijn wij opzoek naar enthousiaste medewerkers die het naseizoen en/of weekenden en schoolvakanties beschikbaar zijn. Ben jij bereid je handen uit de mouwen te steken?

Het weer in Nederland zit niet altijd mee. Maar op de dagen dat de zon schijnt en heel Nederland massaal naar het strand gaat is de ijssalon van Ambrosijn een hotspot. Jong en oud zoeken verkoeling.

Ambrosijn biedt hun gasten service, klantvriendelijkheid en uiteraard het lekkerste ijs van Schiermonnikoog! Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde kandidaten die zelfstandig zijn en in het weekend en in vakanties kunnen werken.

Wat we van jou verwachten

  • Werkervaring is geen vereiste;
  • Plezier hebben in het omgaan met gasten;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken;
  • Gastgericht en representatief.

Wat we je bieden

  • Een leuke en gezellige werkplek tijdens de zomermaanden;
  • Een marktconform salaris;
  • Opleiding tot gastheer / gastvrouw;
  • Kost en inwoning;
  • Werkervaring bij de leukste ijssalon van Schiermonnikoog.

Wie we zijn

Ambrosijn is een jong en ambitieus horecabedrijf. Wij gaan niet voor doorsnee en gemakkelijk. Wij willen voor onze gasten écht het verschil maken. Of het nu gaat om een ambachtelijk bereid ijsje, een overnachting in een royale hotelsuite of een uitgebreid diner met een bijzondere gastronomische beleving: wij willen onze gasten raken en een unieke ervaring bieden. Dus ben jij iemand, die geniet als anderen genieten? Heb je een dienstverlenende en gastvrije instelling?

Informatie sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaand formulier, door een bericht te sturen naar info@ambrosijn.nl, via onze facebook pagina of telefonisch: 0519-720261

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden