Medewerker Bakkerij

Summer is a state of mind! Ben jij klaar voor een leuke tijd op een supergezellig eiland, werk je graag in teamverband en lijkt het je leuk om in een bakkerij te werken? Dan is deze gezellige baan op het prachtige Vlieland jouw kans! Let op huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020 - 8 mrt 2021
Vlieland
8899AL
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Bij Bakkerij Westers begrijpen we hoe belangrijk samenwerking is. Als onderdeel van ons hechte team zet jij een goede service neer. Je houdt ervan om samen iets moois te creëren.

Wij zoeken gezellige collega's voor onderstaande vacatures:


  • Winkelmedewerker; per direct woensdag t/m zaterdag (jaarcontract of tm oktober)

  • Medewerker bakkerij; met ervaring per direct onervaren per april (jaarcontract)

  • Vakantiehulpen (minimaal 3 weken) en seizoenskrachten

Wat we van jou verwachten

Zodra de zon boven het wad uitstijgt, sta jij paraat. Je bent energiek en hebt plezier in je werk. Je voelt de passie die wij hebben voor onze lekkere en ambachtelijk bereide producten. In combinatie met jouw servicegerichtheid ben jij een aanwinst voor de bakkerij. Het is echter niet alleen maar zon, zee en zaligheid op Vlieland. Op drukke dagen is het aanpoten. Jij weet van aanpakken en gaat de volgende dag weer lachend naar je werk.

Wat we je bieden

Wij bieden jou een kans op een eindeloze zomer op Vlieland. Je wordt opgenomen in een hecht team van vlotte collega´s. We vinden plezier en gezelligheid tijdens én na het werk belangrijk. Na een drukke dag gaan we regelmatig lekker barbecueën of bakken we met zijn allen pizza’s in onze bakkerij. Het salaris wordt vastgesteld op basis van leeftijd, functie en ervaring.

Je verblijft in ons appartement boven de zaak dat je deelt met collega´s. Hiervoor rekenen we een vergoeding van €5 per dag. Samen met je collega´s doe je boodschappen en kook je. De slaapkamer deel je wanneer nodig met een ander. Op zondagen ben je vrij en ontdek je de mooiste stranden en het geheim van het eilandleven.

Wie we zijn

Als derde generatie in de bakkersfamilie Westers zet Lisette de traditie voort. Liefde voor het ambacht en voor het eiland geven inspiratie en plezier in het werk. ‘Met liefde gemaakt, met smaak gegeten…’ is dan ook onze slogan. Westers is de enige ambachtelijke bakker op het prachtige eiland en dagelijks bereiden we overheerlijke verse producten: een breed assortiment van vers brood en gebak, een unieke ontbijtservice en taarten op maat.
Het familiegevoel vinden we erg belangrijk en dat merk je in de uitstraling van de winkel en de band binnen het team. Bij Bakkerij Westers voel je je thuis!

Informatie sollicitatie

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Wacht niet langer; neem contact op met Lisette Westers op telefoonnummer 0562 45 1221 of stuur een e-mail naar l.westers@planet.nl.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden