Kok / Zelfstandig kok Strandpaviljoen Texel

Kok bij Paal 17! Een baan waarin creativiteit en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor en ervaring in koken? Lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 4 jun 2023
29 mei 2023
Texel
1796 AZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij bieden een uitdagende functie voor een getalenteerde zelfstandig werkend kok of ervaren basis kok in een organisatie waarin gastvrijheid voorop staat.

Als (zelfstandig werkend) kok draag je samen met het keukenteam zorg voor het voorbereiden en bereiden van gerechten. Je krijgt dagelijks je eigen taken opgedragen en er wordt verwacht dat je deze zelfstandig uit kunt voeren. Je bent op de hoogte van de HACCP regels en verricht je werk dan ook volgens deze regels. Je bent allround inzetbaar, weet van aanpakken en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.
Daarnaast ben je creatief, heb je passie voor het vak en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.

Wat we van jou verwachten


 • Aantoonbare kennis en ervaring van alle kooktechnieken

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot (restaurant)kok

 • Je bent representatief, enthousiast, collegiaal, gastgericht, stressbestendig en flexibel

 • Je bent flexibel in de werktijden en werkdagen

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Wat we je bieden


 • Een unieke werkomgeving

 • Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit

 • Een afwisselende baan in een gezellig team

 • Een fulltime functie met een passend salaris 38-40 uur

 • Bij gebleken geschiktheid kans op jaarbetrekking

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • Woonruimte/slaapplaats in overleg beschikbaar

Wie we zijn

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Reageren? Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV via onderstaand formulier of naar:chefkok@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar komt onze email wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden