Kok / medewerker keuken Terschelling (huisvesting aanwezig)

Wil jij wonen en werken op Terschelling en ben je op zoek naar een uitdagende baan in één van de betere keukens die het eiland rijk is? Met ingang van maart zoeken wij een kok / keuken medewerker.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024
Terschelling
8897HX
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als kok / keukenmedewerker zorg je samen met jouw collega's voor een nette keuken en een degelijke mise en place voor zowel lunch als diner. Tijdens de lunch verzorg je de doorgifte van de lunchgerechten en zorg je ervoor dat de afwas bij blijft.

Wat we van jou verwachten

Ben jij toe aan een kijkje in onze keuken? Bij de Heeren van der Schelling kom jij aan je culinaire trekken want hier ga je werken met verse (eilander) producten. Jij wil alles weten en wij leren het je graag!

Als kok / keukenmedewerker verwachten wij dat je na je inwerkperiode zelfstandig mise en place voorbereidingen voor de lunch en diner kan verzorgen. Tijdens de lunch zorg je ervoor dat de borden netjes en correct opgemaakt de pas verlaten. Tevens ben je vaardig genoeg om op basis van receptuur ons eigen gemaakte taarten te bakken.

Wat we je bieden

Een leuke professionele werkomgeving en een enthousiast team van collega’s die er samen met jou een topseizoen van gaan maken. Daarnaast bieden wij jou:


  • Woonruimte in overleg (kost en inwoning)

  • Goed salaris op basis van leeftijd en ervaring

  • Fulltime dienstverband

  • Seizoens- of jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
    Werktijden zijn in overleg zowel overdag als avond

Wie we zijn

De Heeren van der Schelling is een Luxueus restaurant met terras. Een favoriete gelegenheid voor veel gasten gezien de ligging en sfeer. Bij de Heeren wordt de gast getrakteerd op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid. Middels de uitgelezen wijnkaart en onze aandacht voor presentatie en geraffineerde smaken garanderen wij onze gasten een zinnenstrelende avond en feest voor de smaakpapillen.

Informatie sollicitatie

Wil je werken binnen een ambitieus keukenteam op het mooie eiland Terschelling? Woonruimte en goede sfeer zijn aanwezig! Voor inlichtingen of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of contact opnemen met:

Dhr. Arno van Veen
Restaurant & terras
de Heeren van der Schelling
Oosterend 43
Terschelling-Oosterend
0562-448780
info@deheerenvanderschelling.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden