Kok / pizzabakker (fulltime + huisvesting op Vlieland)

Aan de zuidkant van het Waddeneiland, midden in de historische Dorpsstraat, daar vind je Puur Vlieland. Wij laten onze gasten PUUR genieten, kom jij ons daarbij helpen?

Publicatiedatum: 5 jun 2023
2 jun 2023
Vlieland
8899AD
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor onze keuken zijn we op zoek naar een kok / pizzabakker. Jong, spontaan en enthousiast. Sta je stevig in je schoenen? Uurtje meer en hard werken vind jij geen probleem.

Ervaring is een pre, ook voor mensen met minder ervaring hebben we plaats!

Wat we van jou verwachten

Bij Puur zijn wij precies en houden wij de kwaliteit in de keuken nauwlettend in de gaten. Wij verwachten van onze koks en keukenhulpen dat ze zelfstandig hun taken kunnen uitvoeren, goed kunnen samenwerken en elkaar helpen waar nodig. Teamgeest is belangrijk want samen maken we er iets moois van!

We verwachten goede hygiëne, kennis HACCP en ervaring met alle voorkomende werkzaamheden.

Wat we je bieden


  • Uren en salaris in overleg, altijd op basis van de huidige CAO.

  • Medewerkers van het vaste land bieden wij (gedeelde) woonruimte.

  • Wij bieden contracten voor geheel 2023 en voor weekenden en vakanties

Wie we zijn

Midden in het gezellig dorp Oost Vlieland ligt Puur. Geopend sinds 2004, met een knus restaurant en een groot overdekt terras achter. In het voorjaar van 2020 is Puur volledig vernieuwd en gerestyled. Op warme dagen is het heerlijk zitten op het voor en achterterras in de heerlijke middagzon. De gasten die Puur bezoeken variëren van 8 tot 88 jaar. Stellen, families en groepjes, jong en oud, er is voor bijna iedereen wel een plaatsje.

Op de menukaart vind je veelal mediterrane gerechten, met links en rechts een knipoog naar eilander producten. Alle bereidingen, vanaf de crispy pizzabodem tot de lasagnes zijn vers. Heerlijke mediterrane wijnen, eilander biertjes, en verse Italiaanse koffies behoren tot het assortiment.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden