Zelfstandig werkend kok / keuken hulpen Vlieland

Als het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren jouw passie is dan kan de Vlielandse natuur en het uitzicht op zee jouw inspiratie zijn! Kom werken bij strandpaviljoen OOST!

Publicatiedatum: 4 feb 2023
1 apr 2023 - 1 okt 2023
Vlieland
8899CC
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij hebt de smaak te pakken en bent creatief met al het moois van de zee. Als zelfstandig kok kook je met passie en creëer jij een smaaksensatie voor jouw gasten. Voor het dagelijkse menu laat jij je inspireren door de verse vangst.

Je begrijpt dat lekker eten een beleving is en bereidt verrassende gerechten in onze KOPA houtskooloven. Kortom, staan ambachtelijk en authentiek koken op jouw lijf schreven? Kom dan vanaf april t/m september werken zelfstandig kok bij OOST.

Ben je nog niet zo ervaren maar wil je wel graag bij ons werken? Voor hulpen in de keuken is er altijd wel een plaatsje.

Wat we van jou verwachten

Jij hebt de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren in de vingers of bent bereid je hierin volop te ontwikkelen. Je werkt zelfstandig op alle kanten in de keuken. Lokaal, vers en vanaf de basis is waar jij voor staat. Orde, netheid en hygiëne verlies je daarbij nooit uit het oog. Samen met jou loopt geen zee te hoog ;-)

Wat we je bieden

Een gezellige, drukke en unieke werkervaring op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op zee op de mooiste plek van Vlieland! Dit tegen betaling van een salaris van €2400 bruto per maand. Huisvesting is aanwezig in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen.

Wie we zijn

OOST is ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Een exclusief, stijlvol, maar laagdrempelig visrestaurant met uitzicht op de schitterende Noordzee en op de karakteristieke Vlielandse natuur. We bereiden heerlijke, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Zijn wij jouw match? Kom koken bij OOST en stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten via puurvlielandmail@hetnet.nl.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden