Kok kantinekeuken op Ameland

Wil je graag in een klein team werken en de culinaire behoeften van onze groepen vervullen? Wij zijn op zoek naar een kok voor onze groepshuizen op Ameland!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 apr 2024 - 1 okt 2024
Ameland
9162 ES
20 - 30 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben je flexibel, betrouwbaar en heb je een hoog hygiënebewustzijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als kok geef je leiding aan onze kleine kantinekeuken in Ballum. Hier bevindt zich ook een van onze drie groepshuizen op Ameland. Tot je taken behoren het opstellen van menu's, het inkopen van voedsel en het bereiden van maaltijden voor maximaal 150 personen. Je ziet toe op de naleving van hygiëne- en kwaliteitsnormen en houdt de keuken schoon en netjes. Ook zorg je voor logistieke coördinatie en zorg je ervoor dat de vers bereide maaltijden uit onze kantinekeuken op tijd bij de groepshuizen zijn. Je houdt het overzicht en onderhoudt contacten met het team.

Wat we van jou verwachten

Als kok met een afgeronde opleiding of ervaring in de keuken heb je een goede kennis van de Duitse en Nederlandse keuken. Je hebt basiskennis van de Duitse en Nederlandse taal en spreekt vloeiend een van de talen. Je werkt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, maar bent ook een goede teamspeler. Je blijft kalm, zelfs in stressvolle situaties. In de zomer voel je je aangetrokken tot de zee en zou je graag van april tot oktober op het prachtige eiland Ameland willen werken.

Wat maakt jou de perfecte collega?

Werken met eten en het toveren van heerlijke gerechten is jouw passie. Je kenmerkt je door creativiteit en inlevingsvermogen, omdat je individueel inspeelt op de wensen en voorkeuren van onze gasten. Vriendelijkheid, behulpzaamheid en communicatieve vaardigheden zijn je sterke punten in de omgang met collega's en gasten. Je hebt oog voor detail en bent trots op je werk. Je staat open voor feedback en bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat we je bieden

We bieden je een aantrekkelijk salaris en gratis huisvesting in onze personeelswoning in Ballum. Je bent verantwoordelijk voor je eigen eten en drinken. Je werkt 20 uur per week, verdeeld over 3-6 uur per dag, afhankelijk van de werkdruk. De werktijden zijn flexibel en kunnen in overleg met het team worden vastgesteld.

Wie we zijn

Wij zijn HORiZONTE GmbH, een familiebedrijf met eigen groepsvakantiewoningen in heel Europa. Wij bieden groepsvakanties aan voor scholen, clubs, families en anderen. Sinds 1982 zijn we gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren en schoolreizen. Als touroperator zijn onze bedrijfsdoelstellingen duidelijk geformuleerd. We willen kinderen en jongeren in staat stellen deel te nemen aan groepsreizen, sociaal leren bevorderen en reizen in harmonie met de omgeving stimuleren. Onze professionele aanbiedingen zijn specifiek gericht op groepsleiders, leerkrachten en opvoeders.

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu snel bij HORiZONTE! Stuur ons je CV, een motivatiebrief en details over de periode die je zou werken via onderstaand sollicitatie formulier of per e-mail naar personal@horizonte-reisen.de.

We kijken ernaar uit je te leren kennen!

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden