Koks – full time (Vlieland 2023)

1 April 2023 start ons nieuwe seizoen! Wil jij komen werken op Vlieland? In de periode van april tot november hebben wij meerdere vacatures in onze moderne keuken!!

Publicatiedatum: 27 nov 2022
1 apr 2023 - 31 okt 2023
Vlieland
8899BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werk je graag in een moderne keuken, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij door toegepaste technieken en hou je van wat drukte? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat heeft voldoende ervaring om overal inzetbaar te zijn in de keuken. Warme kant, maar ook zeker de koude kant, omdat in het laagseizoen de drukte niet zo groot is om een volle personeelsbezetting in de keuken neer te zetten. De kandidaat is gewend om te werken in drukte (tot een 190 pax diner), weet op smaak te koken, werkt hygiënisch en is een teamplayer. Onze kandidaat zet de gast centraal en kiest dus niet altijd voor de makkelijkste weg. Doet niet alleen zijn ding in de keuken, maar zorgt er ook voor dat achter de schermen (magazijn e.d.) er strak uit blijft zien. Tevens werkt onze kandidaat volgens de HACCP regels (met behulp van Horeko).

Wat we je bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem en besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd (die gratis wordt verstrekt). Wij beschikken over eigen huisvesting. Verblijf in het personeelshuis is gratis en ook de warme maaltijd op de zaak zullen we niet verrekenen. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek is waar we naar streven. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Lijkt het wat om je ervaring en daardoor je CV te vergroten? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden