Bedieningsmedewerkers Vlieland

Werken met uitzicht op zee.. dat doe je bij Strandpaviljoen OOST! Lijkt jou dit fantastisch en ben jij die vlotte medewerker die wij zoeken? Kom werken op Vlieland!

Publicatiedatum: 28 sep 2023
29 sep 2023 - 1 okt 2023
Vlieland
8899CC
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij bieden leuke fulltime banen aan voor de periode april t/m september. Wij zijn voor ons strandpaviljoen op zoek naar:

Zelfstandig werkend kok
Als zelfstandig kok kook je met passie en creëer jij een smaaksensatie voor jouw gasten. Voor het dagelijkse menu laat jij je inspireren door de verse vangst.
Je begrijpt dat lekker eten een beleving is en bereidt verrassende gerechten in onze KOPA houtskooloven. Ambachtelijk en authentiek koken doe je bij OOST!

Ben je nog niet zo ervaren maar wil je wel graag bij ons werken? Voor hulpen in de keuken is er altijd wel een plaatsje. 6-7-2023 momenteel zijn al onze keukenposities vervuld

Medewerker bediening:
Op één van de mooiste plekjes van Nederland daar vind je het gezellige paviljoen OOST. Voor toppers die zorgen voor gastvrijheid en gezelligheid en graag dat stapje extra willen doen is er altijd plaats! Voor seizoen 2023 zoeken wij meerdere bedieningsmedewerkers.

Wat we van jou verwachten

Jij deelt onze gezamenlijke passie om mensen te verblijden met al het lekkers dat OOST te bieden heeft. Jouw ontgaat niets en weet zodoende van ieder bezoek aan OOST een onvergetelijke happening te maken. Jij begrijpt dat passie, inzet en motivatie het verschil maken en doet het met een glimlach ;-)

Wat we je bieden

Een gezellige, drukke en unieke werkervaring op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op zee op de mooiste plek van Vlieland! Dit tegen betaling van een salaris van €2400 bruto per maand. Huisvesting is aanwezig in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen.

Wie we zijn

OOST is ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Een exclusief, stijlvol, maar laagdrempelig visrestaurant met uitzicht op de schitterende Noordzee en op de karakteristieke Vlielandse natuur. We bereiden heerlijke, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Zijn wij jouw match? Kom koken bij OOST en stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten via puurvlielandmail@hetnet.nl.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden