Keukenhulp kantinekeuken op Ameland

Wij zijn op zoek naar een keukenhulp voor onze groepshuizen op Ameland. Solliciteer nu en maak deel uit van ons kleine, zelfstandige en gezellige team!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 apr 2024 - 1 okt 2024
Ameland
9162 ES
20 - 30 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Werk je graag met voedsel en ben je flexibel, betrouwbaar en heb je een hoog niveau van hygiënebewustzijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als keukenhulp ondersteun je ons kleine keukenteam bij het bereiden van ontbijt, lunch en diner voor de tourgroepen in onze kantinekeuken in Ballum. Tot je taken behoren het bereiden, koken, bakken, braden en serveren van eten, maar ook het schoonhouden en desinfecteren van de werkoppervlakken en het keukengerei en het toepassen van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je helpt ook bij het bezorgen van de maaltijden bij de groepen. Je brengt de vers bereide maaltijden met de auto van onze kantinekeuken naar onze groepshuizen.

Wat we van jou verwachten

Als keukenhulp heb je ervaring met het bereiden van maaltijden voor grote groepen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en een hoog hygiënebewustzijn zijn voor jou vanzelfsprekend en je vindt het leuk om met eten te werken. Je werkt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, maar bent ook een goede teamspeler. Je blijft kalm, zelfs in stressvolle situaties.

Wat maakt jou de perfecte collega?
Flexibiliteit, betrouwbaarheid, een hoge mate van initiatief en het vermogen om in teamverband te werken behoren tot je kwaliteiten. Werken met eten en het verwennen van onze gasten is jouw passie. In de omgang met je collega's en gasten vind je humor net zo belangrijk als respect, want een goed functionerend team is de sleutel tot een goede werksfeer.

Wat we je bieden

We bieden je een aantrekkelijk salaris en gratis huisvesting in onze personeelswoning in Ballum. Je bent verantwoordelijk voor je eigen eten en drinken. Je werkt 20 uur per week, verdeeld over 3-6 uur per dag, afhankelijk van de werkdruk. De werktijden zijn flexibel en kunnen in overleg met het team worden vastgesteld.

Wie we zijn

Wij zijn HORiZONTE GmbH, een familiebedrijf met eigen groepsvakantiewoningen in heel Europa. Wij bieden groepsvakanties aan voor scholen, clubs, families en anderen. Sinds 1982 zijn we gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren en schoolreizen. Als touroperator zijn onze bedrijfsdoelstellingen duidelijk geformuleerd. We willen kinderen en jongeren in staat stellen deel te nemen aan groepsreizen, sociaal leren bevorderen en reizen in harmonie met de omgeving stimuleren. Onze professionele aanbiedingen zijn specifiek gericht op groepsleiders, leerkrachten en opvoeders.

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu snel bij HORiZONTE! Stuur ons je CV, een motivatiebrief en details over de periode die je zou werken via onderstaand sollicitatie formulier of per e-mail naar personal@horizonte-reisen.de.

We kijken ernaar uit je te leren kennen!

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden