Huishouding medewerker Posthuys Vlieland

Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand! Wij zoeken een leuke collega die ons kan helpen bij de schoonmaak van het hotel.

Publicatiedatum: 19 mei 2022
10 mei 2022 - 10 mei 2023
Vlieland
8899 BZ
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Bij het Posthuys is geen dag het zelfde! Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt en een lekkere lunch op het terras of in ons knusse restaurant.

Als medewerker huishouding bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het schoonmaken van de hotelkamers en algemene ruimtes, bijhouden en inruimen van de was, het linnengoed en hotelvoorraden. Zonder jouw hulp geen schone kamers en opgemaakte bedden, jouw functie is daarom één van de belangrijkste in het Hotel!

Natuurlijk help je jouw collega's een handje waar de situatie daar om vraagt, zo blijft jouw werk afwisselend en is geen werkdag gelijk. Daarbij kun je denken aan werkzaamheden zoals het serveren en uitruimen van het ontbijt, of assisteren bij de bar, afwas of bediening.

Wat we van jou verwachten

Draai jij je hand niet om voor drukke aankomst en vertrekdagen en doe je alles met veel plezier dan is Posthuys Vlieland jouw ideale werkplek!

De werktijden zijn wisselend; een vroege dienst vanaf 07.30 uur of een late dienst tot +/- 21.00 uur. In het voor- en naseizoen werken we met een klein team dat in de zomer kan uitgroeien tot twintig collega’s.

Ervaring is niet noodzakelijk want we kunnen je alles leren. Het enige wat we
vragen is flexibiliteit, collegialiteit en een flinke dosis humor, om samen met
het team en onze gasten van elke dag een bijzondere te maken!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke, goedbetaalde fulltime baan én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf aan!

De salariëring is marktconform en in onderling overleg. Er zijn doorgroeimogelijkheden al naar gelang prestatie en groeiende ervaring. Posthuys Vlieland is een erkend leerbedrijf en biedt ook mogelijkheden voor een stage of leerbaan. Een jaarcontract behoort ook tot de mogelijkheden.
Seizoenshuisvesting is beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een baan waar je meer ervaring kan opdoen dan bieden wij interessante doorgroeimogelijkheden aan!

Wie we zijn

Je gaat werken op Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Wij zijn dagelijks geopend tot 19:00 en daarom heb je vaste werktijden tot uiterlijk 21:00. Dus niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het Posthuys een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Lekker (kite) surfen na werktijd of heerlijk chillen aan het strand.. Vlieland ligt letterlijk aan jouw voeten!

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan? Neem voor vragen of meer informatie contact op met Leonie.Tel.nr. 06 514 04 715 - leoniehacke@gmail.com

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden