Housekeeping medewerk(st)er (Texel Parttime)

Ben jij pas tevreden als een hotelkamer spic en span is voor de volgende gast, dan voel jij je thuis in het housekeeping team van Hotel Tatenhove! Bij Tatenhove start je op basis van een jaarcontract, een seizoen betrekking hoort ook tot de mogelijkheden.

Publicatiedatum: 4 jun 2023
1 jun 2023
Texel
1796NK
20 - 25 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken collega’s voor ons housekeeping voor zowel het seizoen als voor onbepaalde tijd.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de vertrekkende en blijvende kamers. Het betreft een baan in de ochtenduren, zowel door de week als in de weekenden. Aanvangstijd voor de housekeeping is 08:30 uur, eindtijd wisselt afhankelijk van het aantal vertrekkende kamers.

Wat we van jou verwachten

Heb jij schoonmaak-KRACHT en kom je ons graag helpen? Dan komen we graag met jou in contact. Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Wat we je bieden

Een flexibele parttime baan bij Landgoed Hotel Tatenhove en leuke collega's! Werkdagen bepalen wij in overleg met jou, maximaal kunnen wij 25 uren per week aanbieden in de housekeeping.

Salaris per 4 weken. 8% vakantietoeslag, Overuren en vakantiedagen: tijd voor tijd in laagseizoen. Bij Tatenhove start je op basis van een jaarcontract, een seizoen betrekking hoort ook tot de mogelijkheden.

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Zie jij je kans schoon? Solliciteer dan direct! Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl

Voor vragen of informatie kun je bellen met: Dhr. Ansgar van de Spek 0222317274

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden