Horeca toppers! Werken en wonen op Texel!

Heee pssstt horeca topper! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

Publicatiedatum: 21 sep 2023
25 sep 2023
Texel
1792AE
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In alle hectiek houd jij het overzicht. Dankzij jou verlaat iedere gast blij de zaak! Dat doe je niet alleen. Samen met leuke collega’s werken maakt elke dag een feestje! De dag afsluiten doen jullie samen gezellig met een drankje.

Voor de bediening en de keuken  zijn wij op zoek naar:


  • Zelfstandig werkend gastvrouw/ - heer

  • Weekend- en/of zomerkracht

  • Zelfstandig werkend kok

  • Koude kant medewerker

  • Afwas hulp

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde collega’s die ook een beetje stressbestendig zijn. Heb je al ervaring in de horeca? Dan sta je al 1-0 voor. Ben je enthousiast en vind je het leuk om met mensen te werken? Dat is het aller belangrijkste!

Werkdagen en -tijden
Je bent het liefst per juli beschikbaar voor twee of drie zomermaanden. Uren en dagen zijn flexibel en bespreekbaar.
Je werkt tussen maandag en zondag. Je werktijden variëren tussen 09.00 en 00.00 uur. Salaris in overleg op basis van leeftijd en ervaring

Wat we je bieden

Een werk avontuur op een een oergezellig eiland;
Een verblijfplaats in Oudeschild;
Adembenemend uitzicht vanuit je bed;

Ok klinkt goed! Waar overnacht ik?
Jij maakt gebruik van de woning gelegen boven het restaurant. Dat betekent een Slaapplaats en alle faciliteiten daaromheen. Alles is geregeld. Een unieke plek. Word wakker met het beste uitzicht van Texel! Bootjes varen de haven in en uit.. Saint Tropez is er niks bij ;)

Flexibiliteit in werktijden- en dagen, een gezellig team, en eventueel personeelswoning. We bieden zowel de mogelijkheid om in de zomer op het eiland te komen werken , als het hele jaar rond.

Wie we zijn

De Kombuis is een mooi gelegen restaurant aan de havenmond in de vissershaven van Oudeschild op Texel. Een robuust uitziend restaurant met ruime tafels en een goed uitzicht over de haven van waaruit de dagverse vis van Texelse vloot aan de Kombuis geleverd wordt.

Informatie sollicitatie

Hou je wel van een beetje variatie? Dan is er ook de mogelijkheid om afwisselend bij De Kombuis en De Bank in Den Hoorn te werken. Interesse? Stuur een bericht naar: 0623231315, of loop gerust even binnen en vraag naar Jacco Vermeulen

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden