Front Office Supervisor

Ben jij klaar voor een unieke uitdaging waarbij wonen en werken samenkomen op een bijzondere locatie, met het strand en bos naast de deur? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Front Office Supervisor!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
Terschelling
8881 ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Front Office Supervisor heb je dagelijkse leiding over de receptie en geef je het goede voorbeeld aan het team.

Je stapt in een dynamische omgeving waarin gastvrijheid voorop staat en jouw takenpakket ontzettend gevarieerd is. Als het eerste aanspreekpunt bij de receptie zorg jij ervoor dat de gasten met een stralende glimlach worden verwelkomd. Gasten een warm gevoel geven bij het inchecken is voor jou vanzelfsprekend. Maar dat is nog niet alles! We streven ernaar onze gasten voortdurend te verrassen, bijvoorbeeld door een persoonlijk telefoontje naar hun kamer om te informeren of alles naar wens is. Een persoonlijke touch bij elke gast creëert een unieke ervaring!

Zowel telefonisch, per e-mail als face-to-face sta jij klaar om verschillende partijen te woord te staan, reserveringen aan te nemen en te communiceren met andere afdelingen. Of het nu gaat om vragen, informatie, een informeel praatje of een kopje koffie in de lobby, onze gasten weten dat ze bij jou terecht kunnen. Samen met een gezellig en hecht team zorg je ervoor dat de gasten optimaal worden bediend en een onvergetelijk verblijf hebben in ons hotel op Terschelling; dat is waar het allemaal om draait!

Wat we van jou verwachten

Je gaat aan de slag in Hotel Schylge op Terschelling, gelegen in de enige natuurlijke baai van Nederland. Terschelling is een toeristisch eiland waar altijd wel iets te beleven is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit het perfecte moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen focus tijdens je shift. Naast een harde werker zoeken we ook iemand die met ons de zee in duikt, nieuwe mensen leert kennen, vrije uren doorbrengt op het strand met zonnen of surfen, en de werkdag afsluit met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand. Want, naast collega's, zijn we bij WestCord een hechte familie!

Wat maakt jou de perfecte collega?

Gastvrij, open en spontaan: dat zijn jouw kenmerken!
Je bent fulltime beschikbaar.
Je ziet het schakelen tussen het zomerse vakantie-eiland en de winterse ons-kent-ons gezelligheid als de charme van het eiland, en je deelt dit met onze gasten!
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in de Front Office.
Elke gast voorzie je van dat extra stapje, een speciaal welkom en persoonlijke aandacht!
Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.
We werken als een team binnen het hotel, niet alleen binnen de front office afdeling maar ook met andere afdelingen. Je staat open om af en toe je front office taken opzij te zetten en je collega's te ondersteunen.
Samen met je collega's maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat we je bieden

Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden.
Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.
Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.
Huisvesting mogelijkheden.
30/30 member:
Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels;
30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken);
30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels.
Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.
Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
Een gratis hotelovernachting inclusief diner als jij door je proeftijd bent!

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Schylge op Terschelling. Hotel Schylge ligt in de enige natuurlijke baai van Nederland. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in!
Silva Roemer helpt je graag!
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt me bereiken via: +31611746485 of silva.roemer@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp