Front Office Medewerker

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur. Are you ready to embark on a new adventure? Wij zoeken een fulltime enthousiaste collega voor onze Front Office afdeling!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
Ameland
9163GN
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ziet jouw dag als receptionist(e) er binnenkort zo uit?

Het staat natuurlijk voorop dat geen dag hetzelfde is binnen ons hotel. Je werkt in een dynamische omgeving, waar onze gasten centraal staan en jouw takenpakket in de front office ontzettend gevarieerd is.

Bij de receptie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten en zorg je ervoor dat ze met een stralende glimlach worden ontvangen. Een gast welkom laten voelen bij ons in het hotel is voor jou piece of cake! Dit doe je dan ook wanneer je de gasten incheckt bij de receptie. Maar, dat is niet alles. Wij willen onze gasten blijven verrassen, dit doe je bijvoorbeeld door even naar hun hotel kamer te bellen om te vragen of alles in orde is. Door een persoonlijke touch bij elke gast, zorg jij voor een unieke ervaring. Zowel telefonisch en per e-mail als face-to-face sta jij communicatief sterk. Uiteraard doe je dit samen met het team van Front Office medewerkers. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als goed kunt samenwerken. Een goede communicatie met elkaar is hierbij van belang.

Wat we van jou verwachten

Ben jij wellicht onze nieuwe collega?


  • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

  • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt jezelf ontwikkelen binnen deze branche.

  • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast!

  • De Nederlandse taal spreek je vloeiend, daarnaast kun je onze internationale gasten ook goed te woord staan.

  • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

  • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur!

  • Deze vacature is per direct beschikbaar. Jij bent dan fulltime beschikbaar.

Wat we je bieden

Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
Huisvesting; Tijdens je dienstverband bij ons zul je verblijven in een personeel appartement binnen het hotel.
Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
Goede regelingen voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Noordsee, gelegen in het gezellige dorpje Nes. Ameland is een toeristisch eiland met mooie stranden, fijne bossen en heidevlaktes, volop mooie natuur en outdoor-mogelijkheden! Daarnaast zijn er een aantal gezellige dorpjes, met de nodige kroegen en natuurlijk vind je aan het strand meerdere strandpaviljoens!

Island events is de afdeling binnen WestCord Hotels die verantwoordelijk is voor het organiseren van de meest uiteenlopende events op de Waddeneilanden. Kijk voor meer informatie over deze afdeling op de website : https://islandevents.nl/

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord Hotels.

Informatie sollicitatie

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 17 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp