Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Publicatiedatum: 25 jun 2022
13 jun 2022 - 13 jun 2023
Texel
1795JS
20 - 24 uur
MBO
parttime
20,00 per uur
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie, kascontroles en het beheren van tussenrekeningen. Daarnaast kan ook ondersteuning van je gevraagd worden in de personeelsadministratie en andere voorkomende werkzaamheden.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken per direct een collega die bovenstaande taken zowel zelfstandig als in samenwerking kan uitvoeren. Bij voorkeur heb je een Mbo+/Hbo-diploma in financiële richting en ben je bekend met Exact Online. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels en Duits zijn een pré.

Wat we je bieden

Aangeboden wordt een zelfstandige functie in een platte, dynamische organisatie. Jouw werkplek bevindt zich op vliegveld Texel en je mag 2 keer per jaar een tandemsprong maken. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij een salaris tussen € 2.000,- en € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Wij vinden plezier in het werk belangrijk. Bij het vinden van de juiste persoon zijn wij flexibel voor wat betreft de invulling van de functie als ook van uren en dagen. Werken tijdens schooltijden, bijvoorbeeld van 09.00 tot 14.00 uur, is ook zeker een optie.

Wie we zijn

Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar jaarlijks duizenden mensen hun eerste parachutesprong of rondvlucht maken, wij organiseren regelmatig grote internationale evenementen. Klantvriendelijkheid en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel.

Informatie sollicitatie

Wil jij deel uitmaken van ons team, mail dan je motivatie en CV naar boekhouding@paracentrumtexel.nl, t.a.v. Anja Cramer. Voor vragen kun je contact opnemen met Anja op tel. 0222-311464.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden