Fietsverhuurder fulltime m/v (jaarcontract)

Lijkt het jou een uitdaging om op een gastvriendelijke manier voor iedere vraag de juiste fiets uit te lenen? Wij zoeken twee algemeen medewerkers fietsverhuur die ons team op onze locaties Nes, Ballum en Hollum kunnen komen versterken.

Publicatiedatum: 20 jun 2021
25 jun 2021 - 1 jul 2022
Ameland
9163 GM
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als fietsverhuurder ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten de eerste indruk telt en daarom zorg je ongeacht de omstandigheden dat iedere klant net zo goed geholpen wordt als de andere. Dat blijft niet bij een vrolijke en vlotte babbel maar natuurlijk ook bij het selecteren van de juiste fiets. De wens van de klant staat daarbij centraal en met jouw kennis weet je feilloos de juiste maat uit de voorraad te pakken. Je weet de juiste vragen te stellen zodat je met de verhuur een kinderzit, fietskar of fietstassen iedereen op zijn wenken kunt bedienen.

De fietsverhuurder wordt primair ingezet voor de verhuur, schoonmaak en klein onderhoud zoals controleren van de bandenspanning of het vastzetten van een onderdeel bij fietsen, scooters e.d. behoren ook tot de werkzaamheden. Als heb je een B of BE rijbewijs dan ben je eveneens inzetbaar voor het bezorgen van fietsen op locatie wat jouw werk uiteraard een stuk afwisselender kan maken.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een leuke collega met bij voorkeur een uitgesproken enthousiasme voor fietsen en tweewielers. Je spreekt naast goed Nederlands tenminste Engels of Duits en bent een representatieve zelfstandige man/vrouw die in teamverband kan werken. Samen met ons zorg je voor een tevreden klant.

Wat we je bieden

Jij draagt bij aan het succes van fietsverhuur Nobel, voor ons ben jij daarom minstens zo belangrijk als de fietsen die wij verhuren. Deel jij onze passie voor tweewielers dan bieden wij naast seizoen banen de mogelijkheden tot een vast dienstverband waarbij wij er voor zorgen dat jij je kunt ontwikkelen in ons vakgebied. Je leert van ons maar ook via cursussen en trainingen die verzorgd worden door onze leveranciers en de fabrikant. Bij de functie van fietsverhuurder hoort een passend salaris die wij met jou afstemmen op basis van leeftijd en ervaring. Kortom zie jij een functie als fietsverhuurder wel zitten dan bieden wij jou de mogelijkheden om je bij fietsverhuur Nobel te ontwikkelen.

Wij bieden:

  • een veertigurige werkweek
  • seizoen- en jaarcontracten
  • personeelskorting op tweewielers en onderdelen

Wie we zijn

Nobel fietsverhuur is een familiebedrijf en reeds decennia een begrip op Ameland. Continuïteit is één van de belangrijkste kenmerken in ons bedrijf, dit zie je terug in de bekende gezichten die al jaar en dag voor ons werken maar ook in de jaarlijks terugkerende gasten die trouw blijven aan een huurfiets van Nobel fietsverhuur. Daar zijn wij trots op en dit motiveert ons om goede fietsen en uitstekende service te verlenen. Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om in de tweewieler branche te werken dan ben je bij ons van harte welkom.

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken, wil je solliciteren of gewoon eens met ons praten over deze vacature. Fiets of wandel eens bij ons binnen of stuur ons jouw reactie via onderstaand sollicitatie formulier of per email aan Hendrik Mosterman info@fietsverhuur.nu tel 0519 542723

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden