Fietsmonteur fulltime m/v (jaarcontract)

Een tevreden klant begint met een fiets en E-scooter die in topconditie is. Jouw hulp als tweewieler monteur kunnen we daarom goed gebruiken.

Publicatiedatum: 29 nov 2022
29 nov 2022 - 29 nov 2023
Ameland
9163GM
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als fietsmonteur heb je een veelzijdige functie. Vanuit het perspectief van onderhoud beslis je met ons welke fietsen of tweewielers wij in ons assortiment opnemen. Jaarlijks vervangen we een deel van ons bestand. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren en afmonteren van nieuwe fietsen maar eveneens uit klein als groot onderhoud van de tweewielers die dagelijks verhuurd worden. Van een goede poetsbeurt waarbij je alles controleert en onderhoud tot grote reparaties die kennis en vaardigheden op de proef stellen. Jouw functie is nooit saai en vormt de spil van het fietsverhuur, jij zorgt ervoor dat onze klanten onbezorgd het eiland kunnen verkennen.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een leuke collega met een uitgesproken enthousiasme voor fietsen en tweewielers. Je spreekt goed Nederlands en kunt goed in teamverband werken. Je hebt technische kennis, een paar gouden handen en bent bereid jaarlijks cursussen te volgen die door onze leveranciers aangeboden worden. Samen met ons zorg je voor vele tevreden klanten en veilige kilometers.

Wat we je bieden

Jij draagt bij aan het succes van fietsverhuur Nobel, voor ons ben jij daarom minstens zo belangrijk als de fietsen die wij verhuren. Deel jij onze passie voor tweewielers dan bieden wij naast seizoen banen de mogelijkheden tot een vast dienstverband waarbij wij er voor zorgen dat jij je kunt ontwikkelen in ons vakgebied. Je leert van ons maar ook via cursussen en trainingen die verzorgd worden door onze leveranciers en de fabrikant. Bij de functie van fietsverhuurder hoort een passend salaris die wij met jou afstemmen op basis van leeftijd en ervaring. Kortom zie jij een functie als fietsverhuurder wel zitten dan bieden wij jou de mogelijkheden om je bij fietsverhuur Nobel te ontwikkelen.

Wij bieden:

  • een veertigurige werkweek
  • seizoen- en jaarcontracten
  • personeelskorting op tweewielers en onderdelen

Wie we zijn

Nobel fietsverhuur is een familiebedrijf en reeds decennia een begrip op Ameland. Continuïteit is één van de belangrijkste kenmerken in ons bedrijf, dit zie je terug in de bekende gezichten die al jaar en dag voor ons werken maar ook in de jaarlijks terugkerende gasten die trouw blijven aan een huurfiets van Nobel fietsverhuur. Daar zijn wij trots op en dit motiveert ons om goede fietsen en uitstekende service te verlenen. Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om in de tweewieler branche te werken dan ben je bij ons van harte welkom.

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken, wil je solliciteren of gewoon eens met ons praten over deze vacature. Fiets of wandel eens bij ons binnen of stuur ons jouw reactie via onderstaand sollicitatie formulier of per email aan Hendrik Mosterman info@fietsverhuur.nu tel 0519 542723

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden