Fietsenmaker (incl. huisvesting op Schier)

Een fijne & goed onderhouden fiets, dát is een voorwaarde voor een prettige vakantie op Schiermonnikoog. Met drie vestigingen en 4000 huurfietsen betekent dit iedere dag een nieuwe uitdaging. Ga jij deze uitdaging aan? Dan kun je direct beginnen :-)

Publicatiedatum: 23 mei 2022
17 mei 2022 - 17 mei 2023
Schiermonnikoog
9166NR
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en gemotiveerde techneut die er samen met het team voor zorgt dat de werkplaats op orde is en het verhuuraanbod van niveau is. Schades en gebreken aan de teruggebrachte fietsen zie je direct en kun je snel en deskundig herstellen. Oftewel, in deze zeer afwisselende functie draag jij bij aan een goedlopend logistiek proces van fietsenverhuur Soepboer.

Wat we van jou verwachten

Je houdt ervan om in een team te werken en werkt graag samen om kwaliteit en betrouwbaarheid die past bij ons bedrijf hoog te houden. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Als het nodig is help je naast de reparatie van fietsen mee bij de verhuur en/of verkoop van zowel de fietsen als accessoires. Jij herkent je in onderstaande functiecriteria


  • minimaal 2 jaar technische werkervaring

  • vriendelijke en dienstverlenende houding

  • focus op service, efficiëntie en kwaliteit

  • proactieve instelling waarbij duidelijk wordt gecommuniceerd met collega’s en/of klanten

Wat we je bieden

Een afwissende fulltime functie bij de grootste fietsverhuurder van Schiermonnikoog, je wordt onderdeel van ons sterke en gezellige team. Het salaris bepalen wij aan de hand van jouw competenties. Voor huisvesting is gezorgd, je kunt gebruik maken van ons twee kamer appartement.

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast. Ben je korter beschikbaar, ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Als fietsenmaker blijf je ontwikkelen, dit door interne opleidingen en trainingen van onze leveranciers, doorgroeien in deze functie is daarom ook zeker bespreekbaar. Eerlijk is eerlijk het is best een veeleisende baan maar zeg nu zelf waar kun jij je na een drukke werkdag beter ontspannen dan op Schiermonnikoog :-)

Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacature of het werken én wonen op ons mooie eiland? We vertellen het je graag, neem gerust contact met ons op!

Wie we zijn

Wij zijn 'fietsenverhuur Soepboer', een familiebedrijf opgericht in 1960. Wat ooit begon met de verhuur van enkele fietsen in de tuin, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fietsverhuurders in Nederland. Fietsenverhuur Soepboer bestaat uit drie vestigingen verdeeld over het eiland met in totaal ca. 4000 fietsen en diverse accessoires.

Wij helpen net zo graag één toerist als dat we een reservering voor een groep van honderden toeristen verzorgen. Naast het verhuren en verkopen van fietsen zijn wij ook specialist op het gebied van vervoersvoorzieningen en hulpmiddelen voor mindervaliden. In de winkel van de hoofd locatie bieden wij een uitgebreid aanbod voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag op Schiermonnikoog werken en wonen? Dan ontvangen wij graag jouw CV & motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail op: info@schierfiets.nl

Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de eventuele verdere sollicitatieprocedure. De sollicitatie kan gedurende de lockdown (grotendeels) online plaatsvinden. Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Evert-Jan Soepboer; tel 0519 531 636. Neem ook een kijkje op: https://www.fietsenverhuurschiermonnikoog.com/

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden