Fiets- en scootermonteur op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsmonteur goed bij gebruiken!

Publicatiedatum: 3 feb 2023
31 jan 2023 - 1 jan 2024
Ameland
9163 GV
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als fietsmonteur zorg je ervoor de verhuurde tweewielers altijd in goede staat van onderhoud zijn. In de wintermaanden wordt alles klaargemaakt voor het hoogseizoen, zoals groot onderhoud aan o.a. reguliere fietsen, elektrische fietsen, e-scooters, tandems, mountainbikes en bakfietsen en het rijklaar maken van nieuwe huurfietsen. In het hoogseizoen ligt de nadruk op klein onderhoud en reparatie. Op drukke dagen kun je worden ingezet als fietsverhuurder.

Wat we van jou verwachten

Als monteur verwachten wij dat je voldoende kennis en technisch inzicht hebt om het meest voorkomende onderhoud aan onze tweewielers uit te voeren. Ervaring in de fietsenbranche is mooi meegenomen maar niet beslist noodzakelijk. Via de door ons aangeboden trainingen en cursussen kun jij je verder ontwikkelen tot fiets en scootermonteur. Wij vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en stressbestendig bent. Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B of BE.

Wat we je bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan in een modern bedrijf (fulltime of parttime jaarcontract) met de intentie voor een vast dienst verband. Als monteur ontvang je een goed salaris, gebaseerd op jouw leeftijd, kennis en ervaring. Heb je geen eigen huisvesting op Ameland, maar wil je wel graag bij ons werken? Geen probleem, wij hebben een appartement voor jou te huur.

Wie we zijn

Fietsverhuur Kiewiet is gevestigd op het mooie Waddeneiland Ameland. Als familiebedrijf zijn wij al drie generaties een vertrouwd adres in Nes en omgeving. Onze grootste vestiging bevindt zich aan de voet van de veerdam, op slechts 300 meter vanaf de veerbootterminal en onze nevenvestigingen bevinden zich op camping Duinoord en in het centrum van het dorp Nes.

Informatie sollicitatie

Voor vragen, informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen met Jeroen
Kiewiet. Telefonisch of via WhatsApp op 0519-542130 en per mail:
info@fietsverhuurkiewiet.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden