F&B medewerker Texel PT/FT

Heb jij passie voor eten en drinken en breng jij dit graag over op gasten en collega’s? Straal jij plezier uit op je werk? Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken? Dan is de functie van F&B Medewerker bij Hotel Den Burg jouw perfecte nieuwe uitdaging!

Publicatiedatum: 15 sep 2021
6 sep 2021 - 1 sep 2022
Texel
1791AV
32 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Gedurende de dag zorg jij ervoor dat jouw gasten niks tekort komen. Tijdens het ontvangst voorzie je de gasten van overheerlijke koffie, thee of andere dranken. Als ze vervolgens komen lunchen of dineren serveer je onze gasten de smaakvolle gerechten met bijpassende dranken. Daarnaast zorg jij ervoor dat het restaurant er strak bijstaat, zodat gasten plaats kunnen nemen en écht verwend kunnen worden. Als echte hospitality professional is het een pré dat je enige kennis hebt van gerechten, wijnen en biertjes (maar alles valt te leren). Kortom, jij legt onze gasten in de watten van aankomst tot vertrek.

Wat we van jou verwachten

Als F&B Medewerker zorg jij voor optimale gastvrijheid. Het ontbreekt hen aan niets door jouw fijne omgang en oog voor detail. Daarnaast heb je altijd een lach op je gezicht en weet je onze gasten te verrassen met uitmuntende service en een gezellig praatje. Ook heb je ervaring in de horeca en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we je bieden

Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je veel verschillende aspecten van het hotelwezen kan
leren. Bij ons kan je je loopbaan verder ontwikkelen en op den duur ook andere functies binnen het hotel bekleden. Wij zijn bereid om op korte en lange termijn te investeren in onze collega’s.

Naast een te gekke werkplek en een marktconform salaris, bieden wij:

  • Reiskostenvergoeding
  • Interne doorgroeimogelijkheden
  • Een goed fooi verdeelsysteem

Wie we zijn

Ervaar het eiland. Ruik het eiland. Ruik het zilt waar Texel uit bestaat. De zee, de haven, de bossen, het groene land, de dorpen Alles zijn eigen geur met een vleugje van dat Texels zilt. In winter, herfst, voorjaar en zomer z’n eigen kleur.

Vlakbij het unieke Hoge Berg natuurgebied, aan de rand van den Burg staat ons 80 jarige hotel. Sfeervol, open en vriendelijk van karakter. Dit is niet alleen de stijl van het Hotel maar ook hoe wij onze gasten welkom heten en wij onze gerechten en het verblijf laten beleven.

Informatie sollicitatie

Hotel Den Burg is een middelgroot hotel in Den Burg, gemeente Texel. Het hotel is een drie sterren familie hotel met 27 kamers. Wij zijn het gehele jaar open en sluiten dus niet in de winter.

Wil jij deel uitmaken van een jong en ambitieus team? Dan is Hotel Den Burg iets voor jou! Wacht dan niet langer en solliciteer snel. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@hoteldenburg.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden