Chef kok op Texel (huisvesting beschikbaar)

Bij Grandcafé Het Plein staan we samen sterk, dat is onze kracht. Als één team zorgen we voor het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Ga jij de uitdaging aan om er samen een smakelijk jaar van te maken? Wij zoeken een chef voor onze keuken.

Publicatiedatum: 14 sep 2021
14 sep 2021 - 1 aug 2022
Texel
1796 BB
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Chef kok ben jij de gene die de touwtjes in handen neemt in de keuken en samen met het team elke avond een waanzinnige prestatie neer gaat zetten. Jij zorgt ervoor dat alles in orde is, van de gerechten die meegegeven worden tot aan de inkoop.

Wat we van jou verwachten


  • Je hebt ervaring met leidinggeven in de keuken

  • Je werkt het liefst met verse producten en maakt zoveel mogelijk zelf

  • Je inkoop is perfect in orde, je houd niet van overvolle koelingen en dichtgevroren vriezers. Jij weet wanneer je wat moet kopen zodat de cijfers altijd kloppen.

Wat we je bieden

  • Fulltime baan voor jaar rond
  • Salaris naar ervaring
  • Mogelijkheid gebruik te maken van huisvesting (een eigen kamer in een luxe vier kamer appartement).
  • Werken in een jong en gemotiveerd bedrijf

Wie we zijn

Sinds maart 2020 zijn wij: Demy en Stijntje de nieuwe eigenaren van Grandcafé Het Plein. Na een moeizame start door alle maatregelen van het afgelopen jaar zijn wij meer dan ooit gemotiveerd om te knallen. Ons Grandcafé is laagdrempelig, iedereen moet zich thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat het eten en drinken van uitstekende kwaliteit is en dat de service op hoog niveau is maar toch persoonlijk. Vind jij dit ook belangrijk? Ga dan de samenwerking met ons aan en kom werken bij Grandcafé Het Plein.

Informatie sollicitatie

Onze voorkeur gaat er naar uit dat je een mail stuurt naar info@grandcafehetplein.nl met daarin een introductie van jezelf en je werkervaring. Mocht je daarvoor nog vragen hebben over de vacature mag je ook altijd WhatsAppen naar 0629946363. Bellen mag ook, maar wij zijn tijdens onze openingstijden slecht bereikbaar gezien wij zelf op de werkvloer staan.

Mocht je mail er goed uit zien dan nodigen we je graag uit op een gesprek bij ons in het bedrijf, zo kan je zien waar je terecht kan komen en wij vinden het het prettigst om persoonlijk in gesprek te gaan. We houden ons natuurlijk aan de dan geldende corona maatregelen van het RIVM.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden