CHEF-KOK BIJ DE BOLDER VLIELAND

De Bolder op kampeerterrein Stortemelk zoekt versterking van het vaste team keukenmedewerkers. Je werkt (gemiddeld) fulltime van april tot begin oktober. Ervaring als kok is vereist, een koksdiploma heeft een pre.

Publicatiedatum: 23 apr 2024
26 apr 2024 - 1 okt 2024
Vlieland
8899 BX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
18,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent de stuurman of -vrouw van ons keukenteam, waarbij je coachen en kwaliteitscontrole combineert met een dagelijks wisselende lijst kookwerk. Efficiëntie is daarbij belangrijk. Met verse ingrediënten, een grote snijmachine, kookketel en braadslee maak jij in een handomdraai 150 porties van één van de dagelijks wisselende curry's of daghappen. Tegelijkertijd geef je leiding aan het keukenteam, een gemengde groep nieuwe en doorgewinterde seizoenkrachten. Tijdens de piek in het hoogseizoen moet er door het hele team gepresteerd worden, maar de sfeer blijft altijd positief en vriendschappelijk.

Wat we van jou verwachten

Coachen, efficiënt werken, en een scherp oog voor detail? Check! Met jouw systematische aanpak en je positieve houding zorg je voor een prettige werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt. Je hebt ervaring als leidinggevende in een horecakeuken. Een koksdiploma heeft een pre. Hoe ziet het seizoen eruit voor jou? Van eind maart tot half september loop jij door de duinen naar je werk. Het voorseizoen brengt nieuwe gezichten en gerechten met zich mee, terwijl het hoogseizoen barst van de energie en activiteit. En als kers op de taart sluiten we het seizoen af met het fantastische festival ‘Into The Great Wide Open’ een ervaring die je niet wilt missen.

Wat we je bieden


  • Salaris tussen de € 17,- en € 22,- bruto per uur (recreatie CAO)

  • Liever als freelancer aan de slag? Dat kan

  • Fulltime contract van 29-03-2024 t/m 15-09-2024, jaarcontract is ook mogelijk

  • 25% extra geld op zondagen

  • Vakantiedagen en vakantiegeld met 18,59% toeslag

  • Huisvesting op het prachtige Vlieland

  • Gratis toegang tot alle optredens in de Bolder en tijdens het festival ITGWO

  • Personeelsmaaltijden

  • Flexibel rooster, met ruimte voor reizen in de winter

Wie we zijn

Wij zijn grand café De Bolder op Vlieland: een groot, dynamisch en cultureel ingesteld horecabedrijf en onderdeel van kampeerterrein Stortemelk. Van knusse avonden bij de open haard tot bruisende topdagen met 800 dinermaaltijden en livemuziek – in de Bolder maak je het allemaal mee. Met een keukenteam van twee tot drie (chef-)koks en een leuke groep hardwerkende seizoenkrachten, bieden we een levendige en uitdagende
werkomgeving.

Informatie sollicitatie

Solliciteer nu door je motivatiebrief en cv te sturen naar Sol@stortemelk.nl. Meer informatie vind je op www.stortemelk.nl/vacatures We horen graag van je!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden