Bedrijfsleider sportcentrum Vlieland

Stichting Flidunen is per direct op zoek naar een bedrijfsleider voor een uniek sportcentrum op het Waddeneiland Vlieland. Het sportcentrum is een belangrijke voorziening voor de gasten en inwoners van Vlieland.

Publicatiedatum: 24 jun 2022
1 jul 2022 - 1 jul 2023
Vlieland
8899 CE
25 - 36 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Ervaren

Functie-inhoud

Als bedrijfsleider van sportcentrum Flidunen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het zwembad, de sporthal, het fitnesscentrum en de aanwezige horeca. Verder ben je het gezicht van het sportcentrum. Als bedrijfsleider plan, leidt en coördineer je alle activiteiten van het sportcentrum. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle dienstverlening van het sportcentrum, zoals goede en schone apparatuur en faciliteiten.

Een sportcentrum met zwembad moet voldoen aan een groot aantal regels en wetten die de veiligheid van de bezoekers waarborgen. De ontwikkelingen en risico's worden door de bedrijfsleider in kaart gebracht, gemonitord en geëvalueerd.

Je stuurt een team aan van sportleiders, toezichthouders, zwemonderwijzers, schoonmakers, een technisch medewerker en zorgt voor de werving van nieuw personeel. In overleg met het bestuur verzorg je de financiële administratie, beheer je budgetten en ontwikkelt en bevordert mede de marketingstrategie.

De bedrijfsleider van het sportcentrum staat klaar om vragen van sporters te beantwoorden en klachten af te handelen en hij/zij houdt de recente ontwikkelingen in de sportwereld bij. Je organiseert en verzorgt de diverse zwem- en sportactiviteiten, een afwisselend fitnessaanbod en creëert publiciteit.

Wat we van jou verwachten


  • Je bent een ondernemend type en bent communicatief vaardig;

  • Je staat stevig in jouw schoenen en hebt ervaring in een leidinggevende functie;

  • Je kan goed samenwerken, weet anderen te enthousiasmeren en bent integer.

  • Je werkt klant- en resultaatgericht en kan snel schakelen.

  • Je hebt een flexibele instelling, ziet geen probleem in variabele werktijden en extra inzet tijdens vakanties;

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en bent minimaal in bezit van een mbo-diploma.

  • Bij voorkeur ben je in het bezit van de volgende diploma’s: EHBO/ BHV/ Pool Lifeguard/ Sociale Hygiëne/ HACCP (of je bent bereid deze te halen).

Wat we je bieden

Een uitdagende functie op een unieke locatie. Het sportcentrum is volop in ontwikkeling en je kan een bijdrage leveren aan het optimaliseren van deze belangrijke eilandvoorziening. Door de kleinschaligheid heb je een intensieve samenwerking met Stichting recreatie belangen Vlieland en korte lijnen met leden, bezoekers en samenwerkingspartners.

Mits je in het bezit bent van een ALO eerstegraads lesbevoegdheid en/of opgeleid bent tot zwemonderwijzer is het mogelijk om meerdere uren werkzaam te zijn voor het sportcentrum. Je gaat dan naast de functie als bedrijfsleider ook als sportinstructeur aan de slag. Het salaris is conform de cao-recreatie en er is woonruimte beschikbaar.

Wie we zijn

Sportcentrum Flidunen bevindt zich op het prachtige Waddeneiland Vlieland en biedt een warm welkom aan alle gasten en eilanders.

In het zwembad van Sportcentrum Flidunen kan iedereen terecht voor zowel recreatief als banenzwemmen. In de sporthal worden er tijdens de vakantieperiodes regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het fitnesscentrum van Flidunen is een eigentijdse sportruimte met een oppervlakte van maar liefst 100 m2. De ruimte is gevuld met Technogym apparatuur en bied de optimale uitdaging op fitnessgebied.

Informatie sollicitatie

Interesse? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en cv! Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 1 juli 2022 via: directie@sportcentrumflidunen.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden