(1e) Bedieningsmedewerker Strandpaviljoen (fulltime Vlieland)

Werken met uitzicht op zee.. dat doe je bij Strandpaviljoen OOST! Lijkt jou dit fantastisch en ben jij die vlotte medewerker die wij zoeken? Kom werken op Vlieland!

Publicatiedatum: 18 mei 2022
12 mei 2022 - 12 mei 2023
Vlieland
8899CC
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Op één van de mooiste plekjes van Nederland daar vind je het gezellige paviljoen OOST. Voor toppers die zorgen voor gastvrijheid en gezelligheid en graag dat stapje extra willen doen is er altijd plaats!

Voor seizoen 2022 hebben wij plaats voor een bedrijfsleider en meerdere bedieningsmedewerkers.

Wat we van jou verwachten

Jij deelt onze gezamenlijke passie om mensen te verblijden met al het lekkers dat OOST te bieden heeft. Jouw ontgaat niets en weet zodoende van ieder bezoek aan OOST een onvergetelijke happening te maken. Jij begrijpt dat passie, inzet en motivatie het verschil maken en doet het met een glimlach ;-)

Wat we je bieden

We bieden je een leuke fulltime baan voor de periode april t/m september, salaris conform CAO, met de mogelijkheid gebruik te maken van de personeelshuisvesting.

Wie we zijn

Strandpaviljoen Oost is een seizoen bedrijf, geopend sinds 2017, op de noordoosthoek van Vlieland. We kijken uit over de Vliestroom. Elke dag met de wisselende getijden zie je de schepen komen en gaan. De zonsondergangen zijn vaak spectaculair. We zijn een klein compact bedrijf, met overdag veel aanloop van koffiedrinkers, lunchgasten en borrelaars. Vanaf 18.30 uur wordt er een dagelijks wisselend 4 gangen diner geserveerd. Verse lokale vis, schaal en schelpdieren is onze passie.

Informatie sollicitatie

Durf jij als gastheer, gastvrouw of bedrijfsleider deze uitdaging aan? Wil je graag een tijd op Vlieland werken? Neem dan even contact met ons op, leeftijd vanaf 18 jaar, relevante werkervaring is gewenst.

Stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten puurvlielandmail@hetnet.nl.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden