Duizendpoot in de bediening!

Kom genieten bij Puur Vlieland! Adem jij horeca en hou je van het buitenleven? Dan is deze baan in de bediening op Vlieland jouw kans!

Publicatiedatum: 21 feb 2020
1 apr 2019 - 30 sep 2020
Vlieland
8899AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als medewerker in de bediening ben jij een rots in de branding. Je bent een duizendpoot en doet je uiterste best om snel de lekkerste verse gerechten te serveren. Je schenkt aandacht aan de gast en hebt oog voor detail. Jij straalt als jouw gast het naar zijn zin heeft.

Wij zijn voor de periode april t/m september 2020 op zoek naar kandidaten voor de functie van bediening medewerker en algemene dienst. In het voor en naseizoen proberen wij de werkzaamheden van deze beide functies zoveel mogelijk te combineren zodat je fulltime kunt werken.

Wat we van jou verwachten

Bij jou staat de beleving van de gast voorop; je bent een kei in gastvrijheid. Bij voorkeur heb je al de nodige ervaring in de bediening in een restaurant of eetcafé. Je bent bereid te leren en bent makkelijk in de omgang naar zowel de gast als naar collega’s.

Puur Vlieland Team biedt gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team. Gezond sociaal gedrag tijdens en buiten werktijd is een vereiste!

Wat we je bieden

Puur Vlieland is puur genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland; een uitdagende en gezellige baan in een restaurant met uitzicht op het wad. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca-cao. Je betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker eten doe je bij Restaurant Puur Vlieland! Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots en de inrichting is geïnspireerd op de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en het erboven gelegen café Tante Pé zijn gemaakt van juthout. De bonte verzameling gejutte spulletjes zorgt voor een gezellige sfeer. Is het buiten wat guur, dan stoken wij de houtkachel!

Informatie sollicitatie

Ben jij onze rots in de branding? Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden