Bediening Strandpaviljoen (Texel met huisvesting)

Vlammen op Texel? Bij ons kun je direct beginnen! Voor pittige collega's is er bijna het gehele jaar door plaats bij Strandpaviljoen Paal 28. Ervaring is niet altijd belangrijk. Motivatie, inzet en een prettige persoonlijkheid des te meer!

Publicatiedatum: 28 jul 2021
28 jul 2021 - 31 okt 2021
Texel
1795MC
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Strandpaviljoen Paal 28 zoekt per direct pittige collega's voor de bediening!

De werkzaamheden:
Het bedienen van gasten in ons restaurant en op het terras (opnemen, serveren en afrekenen van de bestellingen en afruimen) en het verrichten van werkzaamheden ter voorbereiding van de bediening zoals het opdekken van tafels, indelen van reserveringen, bijvullen van de (dranken)voorraad en het klaarzetten van het terras.

Daarnaast zorg je er voor dat de werkruimte volgens de gestelde normen wordt schoongemaakt en achtergelaten. De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s avonds plaats.

Wat we van jou verwachten

Je bent gericht op gastvrijheid en gastvriendelijkheid en gaat bewust om met algehele hygiëne richtlijnen die gelden voor een horecabedrijf. Je bent representatief en vriendelijk in de omgang naar zowel collega's als gasten en vindt het leuk om in een groot team te werken.

Werktijden:
De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Van part-timers verwachten we dat je minstens 3 diensten per week kunt draaien. Voor vakantiekrachten verlangen we een minimale beschikbaarheid van 4 aaneengesloten weken.

Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur tot eind oktober kunnen werken. Ben je korter óf langer beschikbaar? Ook dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Wat we je bieden

Een leuke (bij)baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland. Een salaris conform de Horeca CAO, afgestemd op je kennis en ervaring.

Wie we zijn

Paal 28, het gezelligste en meest bezochte strandpaviljoen van Noord Holland! Je vindt ons paviljoen in het noorden van Texel, omgeven door een prachtig natuurgebied. Zitplaatsen op terras 150. Binnen 150 plaatsen. Uitgifte vanuit de keuken voor snacks om mee te nemen en op het strand zelf een kiosk die de verkoop regelt van diverse consumpties om mee naar het strand te nemen. Meer informatie zie www.paal28.nl

Informatie sollicitatie

Zie jij een baan als medewerker bediening op strandpaviljoen Paal 28 helemaal zitten? Mail dan snel je cv met motivatie via het sollicitatie formulier via onderstaande button 'solliciteer online'.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via emailadres paal28@live.nl.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden