Medewerker bediening Terschelling

Kom jij genieten van onze prettige werkomgeving en al het mooie dat ons eiland biedt? Spaans restaurant De Reis is op zoek naar Medewerker bediening die tot eind van het jaar of langer wil komen werken op Terschelling.

Publicatiedatum: 29 sep 2022
1 sep 2022 - 1 mrt 2023
Terschelling
8896 JG
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons Spaanse Tapasrestaurant. Als gastheer / gastvrouw zorg jij er voor dat onze gasten zich thuis voelen en lekker genieten van onze hapjes en drankjes. Als medewerker bediening werk je allround van open tot sluit en krijg je dus veel verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je deze op Terschelling te vinden? Reageer dan snel!

Wat we van jou verwachten

Kennis van de Spaanse taal is geen vereiste maar enige kennis van Duits en Engels is mooi meegenomen, evenals een behoorlijke basis op het gebied van horeca en gastvrijheid.

Wat we je bieden

Wij bieden een afwisselende baan, met veel verantwoordelijkheid, een prettige werkomgeving en misschien voor jou wel aantrekkelijke arbeidstijden. Ons restaurant is het gehele jaar alleen geopend voor diner, dus je werkt voornamelijk in de namiddag en de avonduren. Ideaal voor mensen die graag overdag willen genieten van al het mooie dat ons eiland biedt.

Huisvesting is aanwezig!

Wie we zijn

Spaans restaurant De Reis bestaat al sinds 2002. Met zijn open keuken, ruim opgezet terras en restaurant, is het een kleurrijk en levendig restaurant in het bruisende hart van het dorpje Hoorn. Naast onze uitgebreide selectie van vegetarische, vlees-, en vis Tapas, serveren wij ook huisgemaakte Paella’s en Terschellinger Sangria. Kortom: Tapas De Reis “Mas que un restaurant”.

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerd? Mail je sollicitatie en CV naar jaapvis1@gmail.com of reageer via onderstaand sollicitatieformulier.

Bel voor info naar: Jaap Vis 06-54940803. www.tapasopterschelling.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden