Bediening medewerkers Schiermonnikoog (huisvesting)

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog, die vind je bij de Ware Jakob! Werken op Schier is een ervaring die je niet wilt missen! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 23 mei 2022
23 mei 2022 - 23 mei 2023
Schiermonnikoog
9166LD
36 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vind jij een gezellige omgang met gasten en collega’s het allerbelangrijkst en lijkt het werken op een eiland jou een mooie ervaring? Bij de Ware Jakob vind je wat je zoekt. Samen met ons zorg je voor de sfeer waarin iedereen zich welkom voelt en ontspannen kan genieten van een hapje en een drankje.

Als bedieningsmedewerker zorg je voor:
Gastvrij ontvangen van gasten
Opnemen en uitserveren van bestellingen
Afruimen, schoonmaken en klaarmaken van tafels
Opmaken van de rekening en afhandelen van betalingen

Wat we van jou verwachten

Dat je plezier hebt in je werk dat vinden wij het allerbelangrijkste. Heb je ervaring dan is dat heel erg welkom. Ben je onervaren dan zorgen wij ervoor dat je ons bedrijf en het werk goed leert kennen.

Zie jij je zelf al bedienen in ons restaurant en op ons gezellige terras? In ons team hebben wij plaats voor een vaste bediening medewerker die 36 uur per week beschikbaar is. Wil jij aankomend zomerseizoen bij ons te werken en kun je vier weken of langer aangesloten werken wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Naast onze aangename werksfeer bieden wij een afwisselende en leuke baan en goede arbeidsvoorwaarden. Huisvesting en warm eten op de zaak kan tegen een kleine vergoeding door ons worden verzorgd. Een werkweek bedraagt bij de Ware Jakob gemiddeld 36 uur.

Wie we zijn

Restaurant de Ware Jakob is gelegen aan de Langestreek, een schitterende dorpsstraat met brede groenstroken en prachtige authentieke eilander huizen. Wij streven naar een oprechte en prettige omgang met de gasten en smakelijke bereiding van onze pizza’s, vlees- en visgerechten.

Informatie sollicitatie

Zij jij deze leuke baan en dat oergezellige Schiermonnikoger eiland gevoel helemaal zitten? Wij ontvangen jouw CV en beschikbaarheid graag via onderstaand formulier, per e-mail of via whatsapp!

Voor informatie kun je contact opnemen met Lenora Kremer en Ron Eijer op 0519 531 687 of info@dewarejakob.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden