Bediening Terschelling (Huisvesting + jaarcontract!)

Werken op Terschelling, wie wil dat nu niet! Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid?

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024
Terschelling
8897HX
32 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Kun jij niet wachten om onze gasten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten? Wij kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Samen met ons zorg je voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en op ons heerlijke terras. Denk daarbij aan het ontvangen en bedienen van de gasten, het voorbereiden van gereserveerde tafels en niet te vergeten het geven van gastvrijheid met een glimlach!

Wat we van jou verwachten

Vriendelijkheid en gastvrijheid is voor jou de gewoonste zaak van de wereld. Hospitality is feitelijk jouw tweede natuur. Het kost jou dan ook geen moeite om in de drukte het verschil te maken en jouw gasten de juiste persoonlijke aandacht te geven.

Natuurlijk is enige ervaring en kennis van het horeca vak gewenst maar belangrijker vinden wij dat je onze gasten goede service kan verlenen en dat je voldoende kennis kunt ontwikkelen van de producten van de Heeren van der Schelling.

Wat we je bieden

Een leuke professionele werkomgeving en een enthousiast team van collega’s die er samen met jou een topseizoen van gaan maken. Daarnaast bieden wij jou:


  • Woonruimte in overleg (kost en inwoning)

  • Goed salaris op basis van leeftijd en ervaring

  • Fulltime of parttime dienstverband

  • Seizoens- of jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

  • Werktijden zijn in overleg zowel overdag als avond

Wie we zijn

De Heeren van der Schelling is een Luxueus restaurant met terras. Een favoriete gelegenheid voor veel gasten gezien de ligging en sfeer. Bij de Heeren wordt de gast getrakteerd op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid. Middels de uitgelezen wijnkaart en onze aandacht voor presentatie en geraffineerde smaken garanderen wij onze gasten een zinnenstrelende avond en feest voor de smaakpapillen.

Informatie sollicitatie

Kom jij werken op het mooie eiland Terschelling? Woonruimte en goede sfeer zijn aanwezig. Voor inlichtingen of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of contact opnemen met:

Dhr. A. van Veen
Restaurant & terras
de Heeren van der Schelling
Oosterend 43
Terschelling-Oosterend
0562-448780
info@deheerenvanderschelling.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden