Barkeeper op Vlieland

Als barkeeper sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling. Hou je naast jouw werk eveneens van het buitenleven? Dan is deze baan als barkeeper op Vlieland jouw kans! Bij Café Tante Pé is zowel een seizoen als vaste aanstelling mogelijk.

Publicatiedatum: 21 sep 2023
15 sep 2023
Vlieland
8899 AD
38 - 40 uur
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als barkeeper van Café tante Pé zorg je niet alleen voor een lekker getapt biertje maar met name voor de gemoedelijke ongedwongen sfeer van het café. Zowel aan de toog als in de bediening maak jij er voor de gast een feestje van.

Wat we van jou verwachten

Achter de bar ben jij op je plek. Je staat stevig in je schoenen, hebt kennis van (speciale) bieren en dranken en bent in bezit van sociale hygiëne en B.H.V. Als barkeeper zorg jij voor een gezellige sfeer, een goede playlist en 'last but not least' voor volle glazen.

Puur Vlieland Team biedt gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team. Gezond sociaal gedrag tijdens en buiten werktijd is een vereiste!

Wat we je bieden

Puur Vlieland is puur genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland; een drukke maar gezellige baan in een kroeg met uitzicht op het wad. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca-cao. Je betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Gezellig borrelen doe je bij Café tante Pé, het enige echte bruine café van Vlieland.

Het café ligt boven restaurant Puur Vlieland en heeft de slogan: na 14 treden wil je nooit meer naar beneden. Wij houden van gezelligheid en daar hoort een leuk stuk muziek bij. In het seizoen zijn er regelmatig optredens van muzikanten en Dj’s.

We hebben 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden