Bar / bedieningsmedewerker m/v (fulltime Terschelling)

Een leuke baan én de tijd van je leven hebben? Kom dan werken bij De Dammesaan!

Publicatiedatum: 15 sep 2021
6 sep 2021 - 1 sep 2021
Terschelling
8891 GA
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als Bar- Bedieningsmedewerker bij Eetcafé De Dammesaan op het mooiste eiland van Nederland zorg je ervoor dat onze gasten genieten ! Overdag van een heerlijk kopje koffie of een lekkere maaltijd en als het dak eraf gaat tijdens een thema avond. In ons bedrijf werk je in wisselende diensten, overdag of tot in de late uurtjes! Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat we van jou verwachten

Collega zijn bij ons betekent dat je representatief , sociaal en gast gericht bent. Gastvrijheid en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kennis en ervaring in de functie als medewerker bediening zijn een pré. Boven alles is van belang dat je leergierig bent zodat je snel wegwijs bent in onze zaak.

Wat we je bieden

Een leuke baan én de tijd van je leven! Voor onze medewerkers hebben wij een gedeelde woning beschikbaar op nog geen 1km van het bedrijf vandaan. Salaris conform Horeca CAO

Wie we zijn

Eetcafé De Dammesaan is gelegen in Midsland, hét gezelligste dorp van Terschelling. Het is een divers bedrijf. In onze keuken word gewerkt met streekproducten en verse producten waarvan een groot gedeelte uit eigen tuin.

In de zomerse maanden gaat dagelijks het gekste feestcafé van Terschelling los. Ongekend gezellig voor jong en oud!! Je bent pas op Terschelling geweest, als je in de De Dammesaan hebt gefeest!!

Informatie sollicitatie

Ben jij 18 jaar of ouder en geïnteresseerd in deze leuke baan? Solliciteer dan via onderstaand formulier of door een email te sturen aan info@dedammesaan.nl T.a.v Peter

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden