Bar- bediening medewerkers (Fulltime + huisvesting Vlieland)

Mensen laten genieten :-) Wil jij dat net zo graag als ons? Kom dan werken in de bar of bediening bij Puur Vlieland & café Tante Pé!

Publicatiedatum: 25 mei 2023
19 mei 2023
Vlieland
8899AD
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Samen met het team zorg je voor dat verkoelende dranken en de lekkerste verse gerechten snel geserveerd worden in ons restaurant en op het terras. Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als jouw gast het naar de zin heeft.

Jong, spontaan en bedreven achter de bar of in de bediening? Ervaring is een pre maar ook voor mensen met minder ervaring hebben wij plaats.

Wat we van jou verwachten

Bij jou staat de beleving van de gast voorop; je bent een kei in gastvrijheid. Je bent makkelijk in de omgang naar zowel naar de gast als naar collega’s en hebt hart voor wat je doet.

Wat we je bieden


  • Salaris in overleg en op basis huidige CAO

  • Medewerkers van het vaste land bieden wij (gezamenlijke) woonruimte aan

  • Wij bieden contracten voor geheel 2023 en voor weekenden en vakanties

Wie we zijn

Midden in het gezellig dorp Oost Vlieland ligt Puur. Geopend sinds 2004, met een knus restaurant en een groot overdekt terras achter. In het voorjaar van 2020 is Puur volledig vernieuwd en gerestyled. Op warme dagen is het heerlijk zitten op het voor en achterterras in de heerlijke middagzon. De gasten die Puur bezoeken variëren van 8 tot 88 jaar. Stellen, families en groepjes, jong en oud, er is voor bijna iedereen wel een plaatsje. Op de menukaart vind je veelal mediterrane gerechten, met links en rechts een knipoog naar eilander producten. Alle bereidingen, vanaf de crispy pizzabodem tot de lasagnes zijn vers. Heerlijke mediterrane wijnen, eilander biertjes, en verse Italiaanse koffies behoren tot het assortiment.

Gezellig borrelen doe je bij Café tante Pé, het enige echte bruine café van Vlieland.
Het café ligt boven restaurant Puur Vlieland en heeft de slogan: na 14 treden wil je nooit meer naar beneden. Wij houden van gezelligheid en daar hoort een leuk stuk muziek bij. In het seizoen zijn er regelmatig optredens van muzikanten en Dj’s. We hebben 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met CV en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden