Assistent Sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als assistent-sommelier van Bij Jef ben je onderdeel van onze bedieningsbrigade. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast.

Publicatiedatum: 30 nov 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Texel
1797AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je adviseert op het gebied van wijn en houd de wijnkaart up to date. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en het aanvullen van de wijnvoorraad. Als assistent sommelier ben je niet alleen representatief, maar ook een gastheer/vrouw pur sang: je gaat voor perfectie! Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen team diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een afgeronde gastheer/gastvrouw opleiding
Je hebt aantoonbare werkervaring in de hospitality branche
Je beschikt over voldoende (basis) kennis van ingrediënten en wijnen
Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels en Duits
Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Wat we je bieden

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek?

Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan Bij Jef. Woonruimte is aanwezig.

  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid
  • Een beter dan markt conform salaris
  • Een informele werk sfeer binnen een enthousiast en hardwerkend team
  • Mooie werkomgeving
  • Doorgoeimogelijkheden naar behoefte
  • Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers (Nederland).

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Ben jij die inspirerende professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden