Allround medewerker Hotel Texel

Wij zijn opzoek naar leuke collega’s die het aankomende seizoen zin hebben om op het mooie eiland Texel te werken. Heb je zin in een nieuw avontuur en de aankomende maanden nog geen plannen. Ben je daarbij gastvrij, sociaal en gemotiveerd? Ga dan dit jaar bij ons aan de slag in de altijd bruisende badplaats De Koog.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 apr 2024 - 31 okt 2024
Texel
1796 CH
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

We beginnen de dag met de geur van vers gebakken broodjes en koffie tijdens het bereiden en serveren van het ontbijt. Mocht je liever achter de schermen werken kan dit natuurlijk ook. Nadat onze gasten het eiland gaan verkennen en het ontbijt weer is gefikst gaan we zelf gezamenlijk koffie drinken en lekker ontbijten. Hierna gaan we in teams van 2 personen de kamers op om onze gasten de finishing touche van hun verblijf te geven. Want wat is er lekkerder dan in een perfect schone kamer terug te komen na een heerlijke dag op het eiland. Het is erg prettig dat we de kamers met z’n tweeën doen, ze zeggen niet voor niks “teamwork makes dreamwork!”

Tevens is het mogelijk om deze dienst uit te breiden als medewerker in de bediening van ons sfeervolle Restaurant Bij Kogerstaete of bij het in- en uitchecken van gasten in onze receptie.


Wat we van jou verwachten

Werken bij Kogerstaete is gezellig, uitdagend & afwisselend. Door onze drijf naar kwaliteit zijn we er samen toe in staat de verwachtingen van onze gasten steeds te overtreffen.
Het Team van Kogerstaete bestaat dan ook uit gastvrije, zelfstandige & loyale collega’s met oog voor detail. Die er gezamenlijk voor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie op het mooie eiland Texel hebben. Ben jij gastvrij, sociaal, heb je passie voor perfectie, kun je zelfstanding maar ook in teamverband werken, hou je van aanpakken, gezelligheid en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat we je bieden

Tijdens je dienstverband bij ons woon je in ons grote recent verbouwde personeelshuis met grote tuin op loopafstand van het hotel, de bruisende badplaats De Koog en het prachtige strand. Je Salaris is hoger dan de CAO normen en daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op. Naast het salaris, biedt Kogerstaete nog meer toffe dingen aan zoals 25% korting in Restaurant Bij Kogerstaete, een medewerkers bonus van € 150,-wanneer jij een nieuwe collega aandraagt, ieder jaar een gezellig zomeruitje en als afsluiting van het jaar een surprise weekend met het hele team op een toffe locatie. Verder is er dagelijks een gezamenlijke koffiebreak waarbij het je aan niets zal ontbreken. En op de avonden dat je werkt eten we met elkaar een heerlijke voedzame maaltijd tevens is er een goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Wie we zijn

Hotel Kogerstaete is een viersterrenhotel met 26 luxe hotelkamers & suites gelegen in badplaats De Koog op het mooie eiland Texel. Begin 2019 is het hotel compleet gerenoveerd en na het ontstaan van ons restaurant Bij Kogerstaete ook voorzien van een nieuwe keuken, loungebar, restaurant & gezellig terras. Het hotel is gelegen op slechts 700 meter van het uitgestrekte brede strand met vele strandpalvioens en de mogelijk om te leren brandingsurfen verder vindt je op 150 meter de gezellige dorpsstraat met tal van leuke winkels, restaurants en terrasjes en een bruisend nachtleven. Daarnaast heeft Texel natuurlijk ook prachtige natuur en is er volop de mogelijk om te sporten en relaxen.
De bushalte naar de veerhaven bevindt zich ook nog eens pal voor onze deur.

Informatie sollicitatie

Heb je interesse in een van onze functies of wil je nog extra informatie? Op onze website vindt je meer informatie www.kogerstaete.nl of neem gerust even persoonlijk contact met ons op via 0222 327 733 mailen kan natuurlijk ook info@kogerstaete.nl

We hopen van je te horen
Simon & Desire

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden