Allround fietsverhuurder op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsverhuurder goed bij gebruiken!

Publicatiedatum: 22 jan 2022
1 apr 2022 - 1 nov 2022
Ameland
9163 GV
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als allround medewerker zul jij je bij ons nooit vervelen! Na aankomst van de
veerboten is het meestal een drukte van belang. Toeristen worden ‘a la minute’
geholpen aan de fiets die bij ze past.

Tussen aankomst en vertrek van de veerboten zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat fietsen en bagage bezorgd én opgehaald worden bij de hotels en vakantiehuizen. Reserveringen van de fietsen en accessoires worden gedurende de gehele dag op tijd verwerkt en klaargezet bij de verschillende vestigingen.

Retour gekomen fietsen worden schoongemaakt, geïnspecteerd en klaargezet voor de verhuur. Schade of defecten worden snel en vakkundig hersteld door onze fietsmonteurs.

Wat we van jou verwachten

Van onze allround medewerker verwachten wij dat je goed kunt werken in teamverband en klantvriendelijk en stressbestendig bent. Bij voorkeur ben je in bezit van rijbewijs B of BE, zodat je ook inzetbaar bent voor het vervoeren en bezorgen van fietsen en bagage.

Wat we je bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan in een modern bedrijf! Je gaat werken op de hoofdvestiging met een altijd veranderend uitzicht op het wad. Als allround medewerker ontvang je een goed salaris, gebaseerd op jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Heb je geen eigen huisvesting op Ameland, maar wil je wel graag bij ons werken? Geen probleem, wij hebben een appartement voor jou te huur.

Wie we zijn

Fietsverhuur Kiewiet is gevestigd op het mooie Waddeneiland Ameland. Als familiebedrijf zijn wij al drie generaties een vertrouwd adres in Nes en omgeving. Onze grootste vestiging bevindt zich aan de voet van de veerdam, op slechts 300 meter vanaf de veerbootterminal en onze nevenvestigingen bevinden zich op camping Duinoord en in het centrum van het dorp Nes.

Informatie sollicitatie

Ineens heb je het, je wordt fietsverhuurder op Ameland!

Voor vragen, informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen met Jeroen
Kiewiet. Telefonisch of via WhatsApp op 0519-542130 en per mail: info@fietsverhuurkiewiet.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden